fbpx

»Impotenten je, zob pa si ni umil od 2019!« Šokantne obtožbe bivše žene slavnega glasbenika

Znani

Umazana ločitev!

Phil Collins se ločuje od Orianne Cevey, ki se je odločila, da bo pred sodnikom prala umazano perilo.

V Miamiju je vložila dokumente, v katerih je Collinsa opisala kot “puščavnika“, ki si več mesecev ni umival zob ali počesal. Poleg tega naj bi smrdel in imel težave z impotenco. 

46-letnica tudi pravi, da je Collins leta 2017 začel popivati in se omamljati z zdravili na recept, zaradi česar naj bi večkrat padel in se poškodoval. Mnogokrat je moral zaradi tega v bolnišnico, kamor so ga prepeljali pod lažnim imenom.

Nekdanja žena še trdi, da je bil pevec tudi na odru večkrat tako omamljen, da se je zgrudil. Lani po operaciji na hrbtu pa naj bi zvezdnik postajal vse bolj depresiven in agresiven ter odvisen od antidepresivov in protibolečinskih tablet.

“Ni bil več sposoben spolnih odnosov. Ni se več tuširal, ni si umival zob, niti oblačil se ni več primerno (v bistvu se ni stuširal ali si skrtačil zob od leta 2019 pa vse do avgusta 2020).“

Collinsov odvetniški tabor se je na Oriannine obtožbe že odzval. Pravijo, da njena zgodba vsebuje lažne in škandalozne obtožbe, ki nimajo nobene povezave s pravnimi zahtevki. Z njimi želi od Coollinsa izsilit denar, so še dodali.

Par se sicer prepira okoli hiše v Miamiju.  Oglasilo se je več virov, ki pevca branijo. Pravijo, da ima nevrološki problem, zaradi katerega mora dnevno jemati zdravila.

“Trenutno je na Otoku, kjer vadi s skupino Genesis. Če bi bilo z njim res tako hudo, ne bi mogel normalno delovati,“

pravi vir.

Foto: Profimedia

Vir: zurnal24.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam