fbpx

Inovativni anti-aging serum, ki deluje na vse gube in izgubo polnosti kože

Lepota, PR novica

Stres, hiter življenjski tempo, nepravilen spanec, slaba prehrana, pa tudi premalo telesne aktivnosti – to je le nekaj zunanjih dejavnikov, ki prispevajo k staranju kože. Znanost pravi, da je na njih mogoče vplivati ​​in preprečiti negativne učinke ekspozoma na naši koži. Rešitev je tukaj – Vichy predstavlja močno anti-ageing inovacijo, serum Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler z 1,5% čiste hialuronske kisline.

Ste vedeli, da je za približno 80 % staranja kože odgovoren škodljiv vpliv ekspozoma? Pod vplivom notranjih in zunanjih dejavnikov iz okolja, kot so UV žarki, onesnaženost zraka v urbanih območjih, podnebne spremembe, hormonska neravnovesja, pa tudi pomanjkanje spanja in telesne aktivnosti, naša koža izgublja hialuronsko kislino, kar povzroči gube. Znamka Vichy je razvila strokovno znanje na področju ekspozoma kože in predstavila močen serum Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, ki z neprekinjeno uporabo nadomesti 100 % dnevne izgube hialuronske kisline iz povrhnjice1 in deluje na vse gube ter izgubo polnosti kože obraza in predela okrog oči.

JASNA VALE JE IZBRALA NOVI VICHYJEV FILER V STEKLENIČKI

Jasna Vale, modna stilistka, podjetnica in soproga znanega slovenskega DJ-ja Miha Valeta, je glavni obraz kampanje za novi filer v steklenički v Sloveniji. Ponosna je na sodelovanje z znamko Vichy, hkrati pa navdušena nad novim izdelkom:

“Čeprav ženske nerade govorimo o letih, sem tudi jaz v obdobju, ko moja koža lahko zaradi procesa staranja in zunanjih dejavnikov, stresa, temperaturnih sprememb ter pomanjkanja spanca, postaja suha in pojavijo se prve vidnejše gubice. Za svež in sijoč videz potrebujem zaveznika, na katerega se lahko vedno zanesem. Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler me je navdušil že po nekajdnevni uporabi. Predvsem mi je všeč to, da ga lahko uporabljam tudi na občutljivem predelu okrog oči in tako lahko resnično navlažim celoten obraz. Komaj čakam, da ga preizkusite tudi vi in mi podate mnenje, če je tudi vas tako navdušil kot je mene!

KLINIČNO DOKAZANA PROGRESIVNA UČINKOVITOST ZA OBRAZ IN OČI PROTI GUBAM

Klinično ocenjevanje 53 žensk je dokazalo, da učinkovita sinergija učinkovin in ustrezen odmerek nege za 60 % zmanjšata drobne linije in za 47 % gube v šestih tednih, medtem ko bo v kombinaciji z linijo Liftactiv Supreme zagotovil še boljše rezultate v boju proti gubam. Obraz bo videti zategnjen, koža polnejša in bolj sveža.

1,5 % čiste hialuronske kisline z nizko molekulsko maso za zmanjšanje vseh gub in drobnih linij in visoko molekulsko maso za obnovitev polnosti na površini kože, vitamin Cg, ki deluje protivnetno, učinkoviti tripeptidi2, ki delujejo proti gubam, v kombinaciji z vulkansko vodo Vichy ustvarijo močno sinergijo izbranih sestavin, ki jih priporočajo dermatologi. Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler je testiran pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom na več kot 4000 osebah z občutljivo kožo in vsebuje varno in čisto formulo v elegantnem prozornem pakiranju z natančnim aplikatorjem, izdelanim po najnovejših farmacevtskih standardih za varno in enostavno uporabo! Za nasvet o izbiri ustreznega seruma za nego obraza in predela okrog oči smo vprašali Petro Banič, magistro farmacije:

“Največkrat se opozarja, da se pri nanašanju anti-age izdelka za obraz izogibamo predelu okrog oči. In sicer zato, ker je to področje resnično občutljivo, serumi pa so bogati z aktivnimi učinkovinami in lahko nadražijo oči. Koža vek je bolj tanka in krhka, zato je nega na tem predelu še toliko bolj pomembna. Drži pa, da sedaj na tržišču obstajajo tudi serumi, ki so oftalmološki testirani, kot je Vichyjev Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler. Njegova minimalistična formula se lahko nanaša tudi na predel okrog oči. Vsem uporabnicam svetujem individualen pristop, obisk lekarne in posvet s farmacevtom”, je dejala mag. Banič.

VAŠ NOV LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMATIC FILLER

Kot prvi korak vsakodnevne jutranje in večerne rutine Vichy priporoča Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler. Na dlan nanesite 2-3 kapljice seruma, nato pa ga s konicami prstov namažite na čist in suh obraz. Serum neguje, lahko pa se uporablja tudi kot podlaga za ličenje. Inovativni serum proti staranju deluje na vse gube in izgubo polnosti kože obraza in predela okrog oči. Z 1,5 % čiste hialuronske kisline nadomesti 100 % dnevne izgube hialuronske kisline iz povrhnjice.

Kot drugi korak anti-ageing rutine Vichy priporoča nego Liftactiv Supreme SPF 30 z zaščito pred širokim spektrom UVA/UVB sevanja, ki deluje na obstoječe gube in pomaga preprečiti nastanek novih gub, ki jih povzroči UVA sevanje. Lahka tekstura izjemo vlaži in ponuja svež vonj. Liftactiv Supreme SPF 30s hialuronsko kislino s progresivnim učinkom zapolnjevanja deluje proti gubam in čvrstosti kože.

Za dodatno nego ob uporabi seruma Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler in kreme Liftactiv Supreme SPF 30 Vichy priporoča tudi korektivno nego za predel okrog oči z učinkom liftinga  Liftactiv Supreme Yeux, ki je namenjena ženskam po 40. letu starosti z občutljivimi očmi, ki iščejo celovito nego predela okrog oči, zmanjšano vidnost gub, podočnjakov in vrečk pod očmi.

Več informacij o inovaciji Vichy, serumu Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, dnevni anti-age negi z zaščitnim faktorjem Liftactiv Supreme SPF 30 in kremi za predel okrog oči Liftactiv Supreme Yeux, kot tudi o kompletni liniji Liftactiv Supreme, poiščite na spletni strani www.vichy.si.

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler 30 ml, priporočena informativna cena: 37,00 EUR

Vichy Liftactiv Supreme SPF 30 50 ml, informativna cena: 32,84 EUR

Liftactiv Supreme Yeux 15 ml, priporočena informativna cena: 26,27 EUR


1 Glede na koncentracijo hialuronske kisline v formuli, če jo uporabljamo dvakrat na dan.

2 Dipeptid diaminobutiroil benzilamid diacetat


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam