fbpx

Instadekle: Aida Smajić

Instaintervju, Zanimivosti

Svetlolaso lepotičko 28-letno Ljubljančanko Aido Smajić smo v javnosti spoznali preko televizijskih ekranov. Bila je voditeljica in novinarka oddaje U3P na TV3 Medias, zdaj pa jo lahko spremljamo kot novinarko oddaje O na Planet TV. Poznamo jo tudi kot partnerico našega rokometnega reprezentanta Dragana Gajića, ki sta se bolje spoznala, ravno, ko sta s sodelavko […]

aidasmajic instadekle

aidasmajic instadekleSvetlolaso lepotičko 28-letno Ljubljančanko Aido Smajić smo v javnosti spoznali preko televizijskih ekranov. Bila je voditeljica in novinarka oddaje U3P na TV3 Medias, zdaj pa jo lahko spremljamo kot novinarko oddaje O na Planet TV.

Poznamo jo tudi kot partnerico našega rokometnega reprezentanta Dragana Gajića, ki sta se bolje spoznala, ravno, ko sta s sodelavko snemali prispevek. Aidina zanimivost je, da rada uporablja moške parfume, saj pravi, da na njeni koži dišijo čisto drugače in na splošno nosi nekatere kose moških oblačil (kape s šiltom, majice, srajice itd.).

Kaj te v tem trenutku najbolj okupira?

“V tem trenutku me najbolj okupira usklajevanje poklicnega in osebnega življenja. Delam v Sloveniji, fanta in osebno življenje pa imam v Franciji. To se dokaj čudno sliši, a je res. Ko sem v Sloveniji, sem 100% posvečena delu, v Franciji pa fantu in najinemu skupnemu življenju.”

Kakšni so tvoji karierni cilji?

“Moji cilji na karierni poti so postaviti se na drugo stran mikrofona in intervjuvati najbolj vplivne in znane osebe na svetu. Razkriti del njihovega življenja pred javnostjo in jih predstaviti kot vsakdanje osebe, s katerimi se lahko tudi navadni ljudje v določenih potezah poistovetijo.”

Kdo je bil tvoj idol oz. odločilni, da si izbrala poklic, ki ga opravljaš?

“Nikoli nisem imela nobenega idola. Vedno mi je bilo pomembno, da se počutim dobro v svoji koži. Od posameznih oseb pa sem pobrala tiste lastnosti, ki so se mi zdele najboljše. Lastnosti, ki jih najbolj cenim pri drugih in pri sebi pa so odločnost, samozavest in odkritost.”

Kako bi na kratko opisala svoj stil oblačenja?

“Moj stil oblačenja je casual s trendovskimi elementi. Rada eksperimentiram in sprobam različne kombinacije, vedno se pa moram v tem dobro počutiti. Stylingov nikoli ne izbiram v naprej. Vedno se oblečem tako kot se počutim v tistem trenutku.”

aidasmajic instadekleV katerih barvah se najbolje počutiš?

“Najbolje se počutim v črni barvi. Rada imem tudi pastele in rdečo barvo.”

Koliko parov čevljev premore tvoja omara?

“Moja omara premore okrog 120 parov čevljev. Vedno, ko se odpravim po nakupih končam z enim parom čevljev. Z lepim parom čevljev ne moreš nikoli zgrešiti, takrat tudi najbolj enostaven styling odlično izgleda.”

Brez katerega modnega dodatka ne greš nikamor?

“Nikamor ne grem brez ure. Čeprav je zdaj že tako, da so ure zaradi mobilnih telefonov izgubile svoj pomen, se počutim urejeno šele, ko si nadanem uro.”

Kaj vse najdemo v tvoji torbici?

“V moji torbici je vedno bančna kartica, mobilni telefon, kuli in blokec, kamor si zapisujem pomembne stvari. Kot novinarka se počutim golo brez pisala in papirja. Še vedno najbolj verjamem staromodnemu načinu pisanja zapiskov. Nikoli pa nimam robčkov, kar je za žensko malo čudno.”

Naj kos oblačila?

“Naj kos oblačila je usnjena jakna. Uporabljam jo tako pozimi kot poleti. Imam jih v vseh možnih barvah in kombiniram jih na veliko različnih načinov. Tudi na večerne obleke.”

Kater je trenutni “must have” artikel po tvojem mnenju?

“Must have artikel so zagotovo pomladni oziroma poletni gležnarji. Sama nosim usnejene ročno izdelane gležnarje, ki so zelo udobni.”

aidasmajic instadekleKako pogosto kupuješ oblačila?

“Oblačila kupujem po navdihu. Sem zelo omejena s časom, tako da ne hodim veliko po nakupih. Ko pa grem, ne razmišljam, kaj rabim, ampak kupim tisto, kar mi je v tistem trenutku všeč.”

Kateri je najdražji kos oblačila, ki si ga lastiš?

“Najdražji artikel v moji gardarobi je torbica Dolce&Gabbana, ki je narejena iz posebnega usnja.”

Kateri modni oblikovalci so ti najbolj všeč?

“Oblikovalci, ki so mi najbolj všeč so McQueen, Vera Wang in Valentino. Zelo všeč so mi tudi slovenski Squat-ovci.”

Na kakšen način slediš modnim trendom?

“Modnim trendom ne sledim namensko. Ko opazim nekaj kar mi je všeč, si to kupim. Spremljam pa nekatere modne bloge. Eden izmed njih je Carolina Krews.”

Kaj igra glavno vlogo pri izboru tvojih oblačil, poleg dobrega počutja?

“Glavno vlogo pri izbiri mojih oblačil ima material. Zelo pomembno je, da je material kvaliteten. Če ni, me vse začne srbeti, ker imam zelo občutljivo kožo.”

Kakšen stil ti pri moškem najbolj odgovarja?

“Pri moškem je najbolj pomembno, da svojemu stylingu doda poseben pečat. Da ima na sebi stvari, ki ga definirajo. Da nosi umirjene tone in ne izstopa preveč. Na moškem pa mi je najbolj pomemben vonj. Najbolj mi je všeč, če ima specifičen parfum, po katerem ga vsi poznajo.”

Po kateri sladici najraje sežeš, ko ti pade sladkor?

“Zame ne obstaja nobena sladica, ki ne vsebuje čokolade. Vsak desert mora biti s čokolado. Nič drugega mi ni všeč. Ne maram sadnih sladic niti sadnih sladoledov. Nič kar ni narejeno iz čokolade, ne priznavam kot sladico. Najraje sežem po pravi črni čokoladi.”

aidasmajic instadekleKaj počneš v prostem času?

“Prostega časa imam bolj malo. Takrat pa se najraje ukvarjam in igram z nečakoma. Ker sem sama en velik otrok, se skupaj najbolj zabavamo. Ko sem njuna varuška, jima pustim, da počneta vse, kar želita. V bistvu bolj onadva mene pazita.”

Tvoja grda razvada?

“Moja grda razvada so dremeži po tem, ko je budilka že zdavnaj zvonila. Alarme imam nastavljene na vsakih 15min.”

Imaš domače živali?

“Moje domače živali sta goloba na balkonu, s katerima se borim že dve leti. Zdaj sem ju že sprejela za svoja hahaha.”

Aido najdemo na družabnem omrežju Instagram pod imenom @aidasmajic.

Interview with little famous dog #oddajao #planet #tv

A photo posted by Aida Gajic (@aidagajic) on

In #love with #pink on this #rain y #afternoon

A photo posted by Aida Gajic (@aidagajic) on


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam