fbpx

Instadekle: Anja Jenko

Instaintervju, Zanimivosti

Simpatična Anja Jenko, ki ste jo najhitreje opazili, če ne na Instagramu, pa v ljubljanskem klubu Cirkus, prihaja iz Dragomerja.

anja jenko 2013Simpatična Anja Jenko, ki ste jo najhitreje opazili, če ne na Instagramu, pa v ljubljanskem klubu Cirkus, prihaja iz Dragomerja. 21-letna študentka se ukvarja s tisoč različnimi stvarmi, kot sama pravi.

Kaj te v tem trenutku najbolj okupira?

“Vse po malem. Izredno študiram organizacijo v turizmu in gostinstvu, dopoldne delam v turistični agenciji, poleg tega pa se še učim španščino, plešem v plesni skupini, ob večerih in ponoči, predvsem čez vikende, delam kot hostesa in plesalka. Najdem pa še čas za kakšnen photoshooting in snemanje, kreiranje svojih oblek in seveda za mojega fanta in prijateljice.”

Kakšni so tvoji karierni cilji?

“Uf, uprašanje s katerim se tudi jaz spopadam vsak dan. Včasih imam občutek, da je problem v tem, da bi rada delala vse, spet drugič se mi zdi, da nebi delala nič. Hehe.

Zdaj pa zares… Predvsem si želim, da bi v življenju vedno delala tisto kar me veseli. Kratkoročni cilji so modeling in film, dolgoročni pa še vedno showbiznisu, vendar morda bolj kakšen event management.”

anja jenko instadekleKdo je bil tvoj idol oz. odločilni, da si izbrala poklic, ki ga opravljaš?

“Nikoli v življenju nisem imela idola, nikogar po komer bi se zgledovala. Vse kar sem kadarkoli naredila ali delala je odraz mojih takratnih občutkov, želja. Nočem biti nikomur podobna, nikomur slediti. Sem to kar sem, z vsemi napakami vred, so vsaj moje napake na moji poti od katerih sem se ogromno naučila.”

Kako bi na kratko opisala svoj stil oblačenja?

“Hm, oblečem tisto, kar mi v danem trenutku najbolj paše. Važno je, da se v oblačilih dobro počutim. Pomembno je tako udobje, kot da si si v svoji opravi všeč. Ne sledim nobenemu določenemu stilu, kupim kar mi je všeč, ne glede na to ali je v tem trenutku v modi ali ne.”

V katerih barvah se najbolje počutiš?

“Dobro se počutim v vseh barvah. Rada nosim barve, zelo dobro pa se počutim tudi v črni. Odvisno od razpoloženja, namena, priložnosti…”

anja jenko 2013Koliko parov čevljev premore tvoja omara?

“Vsak dan več. Hehe… Ne, am, po pravici povedano ogromno. Čevlji so moja šibka točka. Ne torbice, ne ure, ne nakit… Čevlji. Je pa res, da imam zmeraj tiste najljubše, ki so ponavadi bolj nevtralni in jih lahko nosim skoraj vedno in povsod.”

Brez katerega modnega dodatka ne greš nikamor?

“Brez torbice seveda, iz čisto uporabnih razlogov. Nikoli nimam dovolj žepov za vse drobnarije, ki jih nujno potrebujem vsak dan… In pa sončna očala, saj nikoli ne veš, kdaj izza oblakov posije sonce. Hehe.

Mislim, da moraš biti z modnimi dodatki pazljiv, ker če ne izbereš pravilno, je za moje mnenje dodatkov hitro preveč.”

Naj kos oblačila?

“V teh dneh, definitivno velik, topel pulover!”

Na kakšen način slediš modnim trendom?

“Nič od naštetega ne delam z namenom slediti modnim trendom. Z modnimi trendi smo ves čas obkroženi iz vseh strani in jim sledimo nekako spontano, nezavedno. Tako da lahko zase rečem, da sem mimo grede pobrala vse kar vem o modi.

Kaj igra glavno vlogo pri izboru tvojih oblačil?

“Atraktivnost, unikatnost, najbolj pomembno je, da paše moji postavi.”

Po kateri sladici najraje sežeš, ko ti pade sladkor?

“Oh, samo da je iz čokolade pa sem srečna!”

anja jenkoTvoji hobiji?

“Že od zmeraj je moja največja strast ples. Plešem že od malih nog, več let sem tekmovala z odlično in zelo uspešno skupino, potem pa je moje sanje prekinila poškodba hrbta. Zdaj še vedno plešem, ampak nič več skokov in obratov pred strogimi očmi sodnikov, temveč show, pred veliko manj zahtevnim občinstvom.

Moj hobi je tudi kreiranje oblek. Smešno pri tem je, da ne znam risati, tako da je potem pri šivilji zelo zanimivo, ko skušam z besedami in rokami pokazati kaj imam v glavi.

Zelo rada pa tudi berem. Ko najdem dobro knjigo me ni nikjer na spregled, dokler je ne preberem. Obožujem pa tudi potovanja. Že samo, ko sem to napisala, sem dobila metuljčke v trebuhu.”

Tvoja grda razvada?

“Moja grda grda razvada je definitivno zamujanje.”

Domače male živali?

“Imam najlepšo in najbolj pridno kužiko na svetu, višavsko terierko Lizo!”

Anjo najdemo na družabnem omrežju Instagram pod imenom @anjajenko.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam