fbpx

Instadekle: Katarina Benček

Instaintervju, Zanimivosti

Vodja znane in priznane skupine Diamantke, Katarina Benček, je znana po svojem prefinjenem stilističnem okusu za oblačila.

katarina bencek instadekle 2013Vodja znane in priznane skupine Diamantke, Katarina Benček, je znana po svojem prefinjenem stilističnem okusu za oblačila v katerih se pojavlja v javnosti.

Malokdo ve, da se je 27-letna ambiciozna Ljubljančanka rodila v Beogradu. Sicer diplomirana ekonomiska dela v družinskem butiku Be-tex v Fužinah skupaj s svojo mami. Pogosto na družabnih omrežjih tudi objavi fotografije novih oblačil s ponudbe.

Kaj te v tem trenutku najbolj okupira?

“Najbolj me okupira faks, ker se šolam na privatnem faksu VIST za kozmetičarko in ambicije povezane v tej smeri. Diamantke gredo odlično v celoten koncept.”

Kakšni so tvoji karierni cilji?

“Ciljev je kar veliko, eden od teh je dobiti čim več znanja na področju kože, hrane in vsem kar je povezano z lepoto. Vseh pa ravno ne bom izdala.”

katarina bencek instadekle 2013Kdo je bil tvoj idol oz. odločilni, da si izbrala poklic, ki ga opravljaš?

“Začelo se je s tem, da sem pri svojih 21. dobila problematično kožo. Obiskala sem veliko salonov, zdravnikov in poskušala raznorazne taktike kako bi se znebila problema in ni šlo. Vse je pripeljalo tako daleč, da sem ugotovila, da me to raziskovanje o koži in kozmetičnih izdelkih izredno zanima, zato se zadnje leto intenzivno ukvarjam s tem področjem. V drugem delu sem del skupine Diamantke, v sklopu katerih organiziramo evente, modne revije ter delamo kot hostese. Zgodilo se je čisto spontano. Je pa izjemno dinamično in zanimivo delo.”

Tvoji hobiji?

“Moj hobi je branje knjig, obožujem trilogije kot je naprimer Dekle z zmajskim tatujem… Takrat se čisto sprostim in sem v svojem svetu. Sem tudi pravi filmofil in imam to tudi za enega od hobijev, pregledovanje vseh živih filmov.”

katarina bencek 2013 instaKako bi na kratko opisala svoj stil oblačenja?

“Lahko bi ga opredelila na dva dela. Casual, ki ga “furam” v svojem privatnem življenju in času, potem pa nekoliko bolj eleganten stil za raznorazne prireditve.”

Naj kos oblačila in kateri je trenutno “must have” artikel po tvojem mnenju?

“Obožuejm dober jeans, brez jeansa omara ni omara. Najraje nosim tako imenovan “baggy” model.

Kateri modni oblikovalci so ti najbolj všeč?

“Težko bi kakega izpostavila. Svoj čas mi je bil všeč MK (Michael Kors), ampak se je potem preveč zasičil trg z njegovimi izdelki in mi potem ni več tako zanimivo nositi to znamko. Nisem pristaš blagovnih znamk, če že je to dobra ura, čevlji ali torbica.”

rina rinna instadekle 2013Na kakšen način slediš modnim trendom?

“Zelo rada se zadržujem na strani Fashion is my drug, drugače pa čisto spontano, kar zasledim v medijih, kar mi je všeč v trgovinah in tako… Že od nekdaj imamo trgovino z oblekami, zato tudi nekoliko prej vidim kakšne kolekcije se pripravljajo za leto vnaprej.”

Kaj igra glavno vlogo pri izboru tvojih oblačil?

“Dobro počutje, definitivno.”

Po kateri sladici najraje sežeš, ko ti pade sladkor?

“Nisem sladkosned, če že, črna čokolada z okusom pomaranče.”

Domače male živali?

“Dve čivavici in verjetno kakšen pajkec v kotu sobe (smeh).”

Katarino lahko na Instagramu najdemo pod vzdevkom @rinna_lady.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam