fbpx

Instadekle: Lara Lenart

Instaintervju, Zanimivosti

Tokrat vam predstavljam čisto drugačen profil instadekleta. To je Lara, 23-letna študentka medicine iz Ljubljane, ki je že od malih nog zaljubljena v adrenalin ter bencinske hlape. Je navdušena motoristka, zraven pa še novinarka za slovensko motoristično revijo Motosi, kjer piše članke, testira motorje in dela intervjuje. Pred kratkim se je preselila s tiskanih strani […]

laralenart instadekleTokrat vam predstavljam čisto drugačen profil instadekleta. To je Lara, 23-letna študentka medicine iz Ljubljane, ki je že od malih nog zaljubljena v adrenalin ter bencinske hlape. Je navdušena motoristka, zraven pa še novinarka za slovensko motoristično revijo Motosi, kjer piše članke, testira motorje in dela intervjuje.

Pred kratkim se je preselila s tiskanih strani na splet in piše tudi za spletno stran Avto.Over.Net, kjer je s prvim objavljenim člankom do sedaj po mojih zadnjih podatkih v samo tednu dni dosegla že preko 6.000 ogledov. Bravo Lara, le tako naprej!

Kaj te v tem trenutku najbolj okupira?

“Uf, trenutno sem do vratu zakopana v knjige, ker sem si (tako ko vsako leto) pustila tiste ta najbolj luštne izpite za jeseni. Zraven se trudim spacati skupaj kak pameten blog, najti čas za športne aktivnosti, prijatelje in občasno še malce uživati v poletju.”

Kakšni so tvoji karierni cilji?

“Končati faks s čim manj sivimi lasmi in se najti nekje na področju medicine in športa. Zraven videti še kaj sveta, še naprej ostati v novinarskih vodah ter nasploh ne pozabiti početi tistih stvari, ki me osrečujejo. Pa imeti dobro založeno garažo, haha.”

laralenart instadekleKdo je bil tvoj idol oz. odločilni, da si izbrala poklic, ki ga opravljaš?

“Za medicino sem se navdušila praktično iz danes na jutri, in sicer na tečaju prve pomoči, ko sem opravljala vozniški izpit za motor. Predaval nam je eden izmed reševalcev na motorju in verjetno je bilo to prvo (in zadnje) predavanje, ki sem mu z odprtimi usti sledila od začetka do konca. Ne vem, nekje na sredini mi je v glavi kliknilo, da tudi jaz želim pomagati ljudem in to je bilo to. Čez noč sem se zresnila ter nekako nabrala tisto povprečje za sprejem na medicino. Glede novinarstva je pa tako, da sem že od malih nog nenormalno veliko brala in posledično vedno razturala pri raznoraznih šolskih esejih in podobno, ampak v novinarskih vodah sem pa vseeno pristala čisto po naključju. Na nekem tekmovanju par let nazaj sem se z motorjem zvrnila po tleh pred očmi našega urednika in ta me je (iz meni neznanega razloga, haha) povabil k sodelovanju. Vzornikov je malo morje, glede na to, da sem dejavna na avto-moto področju, sem seveda velika oboževalka gospoda Clarksona & co..”

Kako bi na kratko opisala svoj stil oblačenja?

“Hmm.. Sproščeno, živahno, z rokerskim pridihom. Važno, da se dobro počutim. Super se počutim tudi v športnih oblačilih.”

V katerih barvah se najbolje počutiš?

“Živahnih! Obožujem neon barve letošnjega poletja.”

laralenart instadekleKoliko parov čevljev premore tvoja omara?

“Samo ena beseda – preveč.”

Brez katerega modnega dodatka ne greš nikamor?

“Hm, dobesedno? Mojih tattoojev. Težko jih pustim doma.”

Kaj vse najdemo v tvoji torbici?

“Klasika – telefon, denarnica, plastenka z vodo, sončna očala, parfum, krema za roke. Pa cel kup zmečkanih računov.”

Naj kos oblačila?

“Bele Allstarke, črna usnjena jakna.”

Kater je trenutni “must have” artikel po tvojem mnenju?

“Glede na letošnje poletje? Dežnik.”

Kako pogosto kupuješ oblačila?

“Kolikor mi pač dopušča stanje v denarnici. Grem raje večkrat po malo, kakšna majčka, kak dodatek… Tudi samo window-shopping s prijateljicami zna biti zabaven.

Kateri je najdražji kos oblačila, ki si ga lastiš?

“Precej netipično za punco… To bo verjetno kar moj usnjen motoristični kombinezon znamke Alpinestars, haha.”

laralenart instadekleKateri modni oblikovalci so ti najbolj všeč?

“Ga nimam. Priznam da nikoli nisem bila prevelika pristašica dizajnerskih stvari, če si že privoščim kakšno ”firmo” je to bolj na športnem področju, torej kak Nike, Adidas in podobno. Se mi zdi, da imaš lahko v današnjem času super stil, tudi brez da za obleke zapraviš celo premoženje.”

Na kakšen način slediš modnim trendom?

“Praktično povsod. Če živiš v Ljubljani in se vsaj malo poslužuješ socialnih omrežij, jim težko NE slediš.”

Kaj igra glavno vlogo pri izboru tvojih oblačil, poleg dobrega počutja?

“Predvsem kam sem namenjena in koga lahko tam srečam, haha.”

Kakšen stil ti pri moškem najbolj odgovarja?

“Čim bolj casual. T-shirt / srajca, kavbojke, superge, to je to. Dokler je vsebina v redu, niti ni važno.”

Po kateri sladici najraje sežeš, ko ti pade sladkor?

“Uff, po čem ne. Najrajši sladoled ali pa kakšne palačinke. Ali pa kar arašidovo maslo z žlico, mmm.”

laralenart instadekleKaj počneš v prostem času?

“Sem oseba, ki enostavno ne more biti pri miru. Fitnes, tek, vodni športi, zimski športi… Ni važno, samo da se miga. Ko imam čas, izjemno rada kuham. In pa seveda vožnja z mojim jeklenim konjičkom.”

Tvoja grda razvada?

“Znam biti malce preveč živčna za volanom.”

Imaš domače živali?

“Imam zajčka Enzota ter mačko Zojo. Sicer sem verjetno največji ”dog person” na svetu, ampak za kužka je trenutno preprosto premalo časa.”

Laro najdemo na družabnem omrežju Instagram pod imenom @lara_lenart.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam