fbpx

Instadekle: Lea Sitar

Instaintervju, Zanimivosti

Lea Sitar se je prvič javnosti predstavila leta 2009 kot zelo mlado dekle na naslovnici mesečnika Mobil skupaj z atraktivnim roadsterjem Westfield AeroRace.

lea sitar instadekle 2013Lea Sitar se je prvič javnosti predstavila leta 2009 kot zelo mlado dekle na naslovnici mesečnika Mobil skupaj z atraktivnim roadsterjem Westfield AeroRace.

Sedaj 19-letna Kamničanka se je leta 2011 okitila z naslovom Kraljica Slovenije in kasneje, januarja 2012, postala še  4. spremljevalka Kraljice sveta v konkurenci 60. tekmovalk. Trenutno je študentka in prepoznavna po svojem individualnem slogu oblačenja.

Kaj te v tem trenutku najbolj okupira?

“So stvari, ki me motijo ampak stvari, ki bi me prav omejevale ni. Problemi pri meni nimajo učinka in zaradi njih nisem nikoli slabe volje.”

lea sitarKarierni cilji?

“Cilji so zelo visoki. Vsaj pri meni so vedno bili. Vizija v življenju je pomembna. Moji cilji so, da bi nekoč imela službo v kateri bi uživala in imela brezskrbno življenje z veliko družino. Sem namreč zelo družinski človek in zato mi bo družina vedno pred nekimi drugimi zastavljenimi cilji. Pred tem pa želim seveda veliko prepotovati in spoznati vse lepote sveta.”

Hobiji? 

“Hobijev je pri meni veliko. Prevladuje ustvarjanje in fotografija, moda, fitnes, rada gledam filme. Največ časa posvetim risanju in tattoojem, ki so moja velika strast.” 

Kako bi na kratko opisala svoj stil oblačenja? 

“Stil oblačenja je nek odnos človeka do svojega izgleda. Obleka naredi človeka in se moram kar strinjati, da to drži. Moj stil je ponavadi športno eleganten. Glede na to, da imam kar veliko tattoojev moram paziti na to, kaj oblečem, da ne izgleda kičasto. Rada imam črno, sivo, belo in bež barvo. Preproste kose popestrim z nakitom, ki je minimalističen, a nekaj posebnega. Večina stvari naročam po spletu. Všeč mi je drugačna moda in ne maram nositi tistega, kar nosijo vse.” 

Naj kos oblačila in kateri je treuntno “musthave” artikel po tvojem mnenju?

“Hm… Musthave. Pri meni je Must have za jesen: usnjeni gležnarji, ki so čim bolj posebni in zanimivi. Topli puloverčki, vojaške hlače, velike usnjene torbe. Za večer si styling lahko popestrimo z bež ali vojaško zeleno parko, roke pa s kakšno lepo uro.”

Kateri modni oblikovalci so ti najbolj všeč? 

“Alexander Mcqueen, Versace, Stella Mccartney…”

lea sitar instadekle 2013Na kakšen način slediš modnim trendom?

“Temu namenim kar veliko časa. Sledim rednim spletnim trgovinam. Po televiziji ne tako veliko. Če imam čas se udeležim fashionweeka, drugače pa jih spremljam po spletu. Kar mi je najbolj všeč pri modi in kako jo najbolje spremljam preko blogerk. Tuje in tudi nekaj slovenskih me je v zadnjem letu navdušilo. Tujih je zelo veliko. Mogoče bom tudi sama nekoč začela pisati blog ampak, ko bom imela točno vse določeno kako in kaj. Naj ostane skrita želja. Od slovenskih blogerk pa redno sledim: tkswat, carolina krews, Magnifique blog, sanyagrohar blog.”

Kaj igra glavno vlogo pri izboru tvojih oblačil?

“Biti morajo skladna s telesom. Nič ne sme štrleti ali se mečkati. Biti morajo zanimiva, a hkrati dobra za sestavljanje kombinacij. Oblačila delim na klasična in posebna. Vedno kupim nekaj posebnega in nekaj klasičnega. Skupna kombinacija te naredi nekaj posebnega, a vseeno ostalo naredi tvoj karakter.”

lea sitar 2013 instadeklePo kateri sladici najraje sežeš, ko ti pade sladkor?

“Tiramisu ali temna čokolada s 70% kakavom.”

Najslajša razvada?

“Kava.”

Domače male živali?

“Živali imam zelo rada. Doma imamo že psa in letos je v planu še en. Ker imamo veliko prostora in zraven čudovito naravo nimam ovir in komaj čakam da dobimo še kakšnega.”

Na družabnem omrežju Instagram lahko Leo zasledimo kot @leesitar.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam