fbpx

Instadekle: Maja Bulc Raspopovič

Instaintervju, Zanimivosti

Nekdanjo manekenko, uspešno tudi v tujini, 35-letno Majo Raspopovič poznamo že iz leta 1996, ko se je javnosti prvič predstavila kot Model leta.

majaraspopovič instadekle profilna

majaraspopovič instadekleNekdanjo manekenko, uspešno tudi v tujini, 35-letno Majo Bulc Raspopovič poznamo že iz leta 1996, ko se je javnosti prvič predstavila kot Model leta. Kot manekenka je delala 10 let, zdaj pa vodi svojo modno agencijo Model Group, ki je prva in največja modna agencija v Sloveniji in ne glede na njeno postavo nikoli ne bi rekla, da je mamica dveh otrok, saj res odlično izgleda!

Popolnoma me je navdušila s svojo novo krajšo frizuro, ki jo čisto pomladi in poudari njen že tako mladosten videz. Modna navdušenka drugače živi v Ljubljani in v prostem času piše svoj blog Model.Agent.Mother.Fashion, ki ga lahko spremljamo tudi preko Facebook-a. Majin slog je čez dan predvsem sproščen in praktičen, zvečer pa so visoke pete nepogrešljive.

Kaj te v tem trenutku najbolj “okupira” ?

“Vsakdanje obveznosti, ker sem mama svojima dvema otrokoma in kar nekaj številom modelov, to zavzame večino mojega časa.”

Kakšni so tvoji karierni cilji?

“Ne postavljam si ciljev, sem bolj po principu “go with the flow” ali še bolje delaj dobro in dobro se bo vrnilo. Je pa moja največja želja, da bi ena izmed mojih modelov krasila naslovnico Vogue in postala ena izmed svetovno uspešnejsih modelov.”

majaraspopovic instadekleKdo je bil tvoj idol oz. odločilni, da si izbrala poklic, ki ga opravljaš?

“Nikoli nisem imela svojih idolov, tudi kot otrok in najstnica ne. Ponudba je prišla ravno ob pravem času, ko sem zaključevala študij ekonomije in ker sem začutila, da imam modelinga dovolj in sem točno vedela, kaj mi je kot modelu manjkalo, sem si rekla zakaj pa ne. Tako sem danes v agenciji deklica za vse: mama, psihologinja, tajnica, svetovalec za prehrano, booker, scout in še bi lahko naštevala.”

Kako bi na kratko opisala svoj stil oblačenja?

“Čez dan urbano ležeren, rada sem v nizkih petah, zvečer moderno eleganten v čevljih z visoko peto.”

V katerih barvah se najbolje počutiš?

“Včasih sem bila večinoma v črni, še vedno nekako prevladuje v moji omari, ampak sem vesela, ker sem lansko leto začela nositi ogromno raznolikih barv in se ob tem dobro počutim.”

Koliko parov čevljev premore tvoja omara?

“Hmm, jih nisem preštela 😉 ampak ne prav veliko. Sem po principu kvaliteta pred kvantiteto.”
Brez katerega modnega dodatka ne greš nikamor?

“Brez zapestnice Fuchsia & Celeste Katarine Krmelj, navaden rdeč trakec z zlatim srčkom, prepričana sem, da mi prinaša srečo in da me ščiti pred negativno energijo. Z njo spim, se tuširam, kopam, vse. In , ko se strga, jo še isti dan pokličem, da potrebujem novo.”

majaraspopovic instadekleNaj kos oblačila?

“Težko se odločim, ampak najraje sem sproščena, v kavbojkah in navadni beli majici.”

Kateri je trenutni “must have” artikel po tvojem mnenju?

“Katerikoli čevlji oblikovalke Sophia Webster, obožujem jo, njeni čevlji so naravnost genialni!”

Kateri modni oblikovalci so ti najbolj všeč?

“Nimam najljubšega, rada kombiniram različne znamke in jih prilagajam svojemu okusu in stilu, ampak če moram ze izbrati Givenchy, Alexander McQueen, Chanel, Celine od tujih, ter Nina Šušnjara in Matevž Faganel od domačih.”

Na kakšen način slediš modnim trendom?

“Večinoma na internetu, pri frizerju mesečno prelistam večino svetovnih modnih revij, ogromno pa tudi na instagramu. Sledim tistim, ki mi je njihov slog blizu in potem določene kose kombiniram po svoje.”

Kaj igra glavno vlogo pri izboru tvojih oblačil, poleg dobrega počutja?

“Nič drugega, stopim pred omaro in se odločim, kaj bo tisti dan na sporedu 🙂 Ob dveh otrokih, zjutraj nimam ravno časa za zmišljevanje pred omaro 🙂 Rada eksperimentiram za večerne dogodke, predvsem z modnimi dodatki. Takrat mi na pomoć priskoči moja zlata mama in imam malo več časa za kombiniranje in včasih tudi preoblačenje.”

majaraspopovic instadeklePo kateri sladici najraje sežeš, ko ti pade sladkor?

“Po surovih škampih 🙂 Nisem ravno sladkosneda.”

Tvoji hobiji?

“Rada grem hodit v naravo, zasvojena sem z jogo in Ilover-jem (Iphone)”

Tvoja grda razvada?

“Cigareti.”

Domače živali?

“Jih nimamo.”

Majo najdemo na Instagramu pod imenom @majaraspopovic.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam