fbpx

Instadekle: Manja Plešnar

Instaintervju, Zanimivosti

Vedno drzna in brez dlake na jeziku, 32-letna ljubiteljica mode Manja Plešnar, igra odlično vlogo v ocenjevanju modnih stajlingov naših znanih osebnostih. Navdušila me je predvsem s svojo iskrenostjo in smislom za humor.

manjaplešnar instadekle

Vedno drzna in brez dlake na jeziku, 32-letna ljubiteljica mode Manja Plešnar, igra odlično vlogo v ocenjevanju modnih stajlingov naših znanih osebnostih. Navdušila me je predvsem s svojo iskrenostjo in smislom za humor. Prihaja iz Ljubljane in je novinarka pri Adria Media Ljubljana, piše tudi za zaupnico slavnih, revijo Story in za trač revijo Nova, kjer je “modna mrha”; tako smo jo tudi spoznali v našem medijskem prostoru.

manjašlešnar instadekle

Pred tem pa je zgovorna in simpatična Manja pela v plesni pop skupini Artbeat. Posnela je tudi svoj album, ki pa na žalost ni bil izdan.

Kaj te v tem trenutku najbolj okupira?

“V tem trenutku me najbolj okupira delo, ki ga obožujem zaradi potovanj, priložnosti, ki se mi ponujajo vsakodnevno in ljudje s katerimi delam in se odlično razumem.”

Kakšni so tvoji karierni cilji?

“Na kratko, obožujem in živim za svoje delo. Nisem huda karieristka, ker si najbolj na svetu želim družino, tako da, delam na tem. Izredno rada oblikujem nakit in v prihodnje imam ambicije za posel, ki že počasi nastaja v mislih.”

Kdo je bil tvoj idol oz. odločilni, da si izbrala poklic, ki ga opravljaš?

“Moja idola sta mama in oče, ki sta sicer oba novinarja. Drugače pa nimam nekih idolov. Želela sem biti grafični oblikovalec in kasneje sem bila tudi sprejeta na fakulteto v Avstraliji. Stvari so se zgodile same od sebe, čeprav nisem nameravala v te vode, kar zgodilo se je.”

manjaplešnar instadekleKako bi na kratko opisala svoj stil oblačenja?

“Moj stil oblačenja je načeloma zelo klasičen in občasno avantgarden, ker imam rada stvari, ki niso vsakdanje.”

V katerih barvah se najbolje počutiš?

“Obožujem vse barve, ampak največ stvari imam črnih, kar je v nasprotju z izjavo. Lahko bi rekla, da se v barve odenem letnim časom primerno. Poleti veliko svetlih in nežnih tonov, pozimi črnina in kakšen nor “splash” barve.”

Koliko parov čevljev premore tvoja omara?

“Čevljev imam res preveč, kar me živcira in nikakor se mi ne zdi okej. Zdaj počasi ločujem in se odločam, kaj bo šlo na grmado. Ne vem koliko jih imam, vem samo da redno nosim samo 5 parov, med katerimi se najdejo usnjene All starke, več različnih črnih gležnarjev in salonarji.”

Brez katerega modnega dodatka ne greš nikamor?

“Popolnoma obsedena sem z unikatnimi prstanimi! Konstantno sem na preži za novim srebrnim, ki bi lahko krasil moj prst. Če se kdaj od doma odpravim brez prstana, postanem nesrečna. Zaljubljena sem tudi v zapestnico, ki mi jo je podarila babica in čudovito veliko in mogočno zapestnico, ki sem jo prejela v dar od ljubljene osebe.”

Naj kos oblačila?

“Moj najlubši kos oblačila je trenutno plašč znamke Pinko, ki sem ga kupila na razprodaji v Beogradu. Všeč mi je, ker je živahne modre barve, spredaj z dodatkom prosojne črne vezenine.”

manjaplešnar instadekleKater je trenutni “must have” artikel po tvojem mnenju?

“Trenutni “must have” je po mojem mnenju mala torbica na zaklop z dolgim paščkom, v živahni barvi ali pa velik šal.”

Kateri modni oblikovalci so ti najbolj všeč?

“Obožujem slovenske oblikovalce, tako da navijam za Ivana Rocca, Anđelo Lukanović, Dajano Ljubičič, M*Faganela, Natašo Hrupič, Garevskega, Sofio Nogard, Petra Mavrina…preveč jih je! Od tujih pa obožujem Max Azrio, Holly Fulton, Isabele Marant, od znamk pa Pinko, Patrizia Pepe in rada imam H&M. Bolj kot Zaro.”

Na kakšen način slediš modnim trendom?

“Modnim trendom ne sledim pretirano, ker imam izoblikovan stil, ki ga nadgrajujem. Ne maram črednega nagona, sploh kar se tiče trendov.”

Kaj igra glavno vlogo pri izboru tvojih oblačil, poleg dobrega počutja?

“Mora biti posebno in drugačno, da pritegne mojo pozornost, predvsem pa mora biti kvalitetno in uporabno.”

Po kateri sladici najraje sežeš, ko ti pade sladkor?

“Čokolada v vseh oblikah, vseh vrst.”

manjaplešnar instadekleTvoji hobiji?

“Moj hobi je moje delo, oblikovanje nakita, ustvarjanje bloga, dolgi sprehodi z mojim fantom, uživanje ob kozarčku vina, crklanje z mojo kužiko Dallas, dolgi pogovori z mojimi prijatelji in še in še.”

Tvoja grda razvada?

“Moja grda razvada je, da čistih oblek včasih sploh ne zložim ampak jih kar jemljem iz kupa…GROZA!”

Domače živali?

“Moja kužika Dallas, pasme kitajski goli pes.”

Manjo najdemo na družabnem omrežju Instagram pod imenom @mani_black.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam