fbpx

Instadekle: Nika Kljun

Instaintervju, Zanimivosti

26-letna plavolaska Nika Kljun, je naša izjemno uspešna plesalka, Slovenska ambasadorka plesa, plesna sodnica in koreografinja ki poskuša živeti s čim več smeha. Prvič smo jo v javnosti zasledili že pri 3-letih in sicer na oddaji “Klub Klobuk”.

nikakljun instadekle26-letna plavolaska Nika Kljun, je naša izjemno uspešna plesalka, Slovenska ambasadorka plesa, plesna sodnica in koreografinja, ki poskuša živeti s čim več smeha. Ples in glasba sta ji bila položena že v zibelko saj je začela hkrati hoditi in plesati. Prvič smo jo v javnosti zasledili pri 3-letih in sicer na oddaji “Klub Klobuk”, pri 4-letih pa je profesionalno že začela trenirati ples.

Ljubljančanka, ki  trenutno živi v Ameriki, kamor se je preselila da bi nadaljevala in izpopolnila svojo plesno kariero. Lahko bi rekla, da pleše svoje sanje, saj je sodelovala že z zvezdniki, kot so Beyoncé, Jennifer Lopez, Britney Spears in Justinom Timberlakom. Plesala pa je tudi že na odru amreriškega X Factorja in na podelitvi MTV nagrad.

Kaj te v tem trenutku najbolj okupira?

“Ravno sem prišla iz Bahamov, kjer sem nastopala za Sunshine Children Foundation, a bom od naslednjega meseca naprej predvsem okupirana z učenjem svojih workshopov po tujini in, ko lahko, učenjem rednih classov v Los Angelesu, Millenniumu in Edgu.”

Kakšni so tvoji karierni cilji?

“Še naprej delovati v tujini, Los Angelesu in redno prinašati znanje naši plesni šoli Bolero. Poleg vloge plesalke in koreografinje v tujini pa tudi kot mednarodna predavateljica usmerjati in motivirati plesalce po svetu, jim prenašati znanje in dati vedenje o tem, da se vse, kar rabijo, že skriva v njih, le verjeti je treba v to. Verjeti vase, vizualizirati svoje cilje, a seveda trdo delati za svoj uspeh. Ples je tako zelo lep in magičen in lahko spremeni tvojo življenjsko pot na bolje, le če mu dopustimo.”

nikakljun instadekleKdo je bil tvoj idol oz. odločilni, da si izbrala poklic, ki ga opravljaš?

“Največjo vlogo sta imela starša, ko sem ju opazovala pri učenju v Boleru in se tako v ples popolnoma zaljubila. Kmalu za tem pa legendarni Michael Jackson s svojo izjemno glasbo, plesnimi gibi in njegovo karizmatičnostjo.”

Kako bi na kratko opisala svoj stil oblačenja?

““Urban” stil s kančkom elegance.”

V katerih barvah se najbolje počutiš?
“Zelo udobno se počutim v sončnih ali pastelnih barvah, a tudi temnejše barve imajo svoj čar. Zagotovo pa je odvisno od dneva in počutja in tudi ali imam spletene kitke po glavi ali imam svoje dolge lase. To sta karakterno dve različni Niki, torej je tudi garderoba rahlo drugačna.”

Koliko parov čevljev premore tvoja omara?

“Sem upala, da tega vprašanja ne bo. (smeh) Na splošno čevlje obožujem, visoke, nizke, odprte, zaprte, najrazličnejše superge, ni važno, a poleg tega plešem tudi različne plesnih zvrsti, kar pomeni tudi drugačne čevlje… Seštevek se vrti med 50 in 60. Ajks!”

nikakljun instadekleBrez katerega modnega dodatka ne greš nikamor?

“Brez zlate verižice in prstna zlatarne Celje, ki sem ju dobila od staršev za svoj 25. rojstni dan. To darilo mi je zelo drago. Tako sem na nek način vedno povezana z družino kljub temu, da živimo tako daleč narazen, vsak na drugem kontinentu.”

Naj kos oblačila?

“Mislim, da so mi najljubše najrazličnejše majice. No, pa tudi spodnje perilom ker je prikrito in prikrito je vedno najslajše.” (nasmeh)

Kateri je trenutno “must have” artikel po tvojem mnenju?

“Onesie. Na 101 načinov.” (smeh)

Kateri modni oblikovalci so ti najbolj všeč?

“Načeloma nimam najljubšega modnega oblikovalca. Rada imam raznolike stile, rada mešam stile in tudi pogledam kdaj mlajše, še ne tako poznane talentirane oblikovalce, ki me prav tako, kot priznani, lahko inspirijajo v svojem stilu.”

Na kakšen način slediš modnim trendom?

“Živim v mestu mode, zato najlažje sledim trendom ob gledanju izložb ali pa kar mimoidoče. (smeh)
Sicer pa na trende ne dam veliko. Tudi sam se lahko oblečeš po svoji “lastni modi” in s tem še dodatno pokažeš svoj karakter in osebnost. Tudi to je lahko zanimivo.”

Kaj igra glavno vlogo pri izboru tvojih oblačil?

“Veliko vlogo ima material, še posebno, ko izbiram obleke za plesne treninge.”

nikakljun instadeklePo kateri sladici najraje sežeš, ko ti pade sladkor?

“Vedno po domačih palačinkah z Nutello ali jagodno marmelado.”

Tvoji hobiji?

“Vezanje goblena, sprehajanje kužka, občasno jahanje.”

Tvoja grda razvada?

“Zamujanje.”

Domače male živali?

“Moj kuža Jack.”

Niko najdemo na družabnem omrežju Instagram pod imenom @nikakljun.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam