fbpx

Instadekle: Nina Ricci

Instaintervju, Zanimivosti

22-letna primorka Nina me je navdušila s svojo drugačnostjo in kreativnostjo. Definitivno je nov in svež obraz, ki jih pri nas kar malce primankuje in absolutno več kot primerna za novo instadekle saj se lahko pohvali s čisto svojim uporniškim stilom.

ninaricci instadekleNina, 22-letna Primorka me je navdušila s svojo drugačnostjo in kreativnostjo. Definitivno je nov in svež obraz, ki jih pri nas kar malce primanjkuje in je absolutno več kot primerna za naslov #instadekle, saj se lahko pohvali s čisto svojim edinstvenim stilom, ki ga lahko spremljate preko njenega Instagram profila. 

Nina prihaja iz Izole in je grafična oblikovalka, ukvarja pa se z alternativnim modelingom. Prvič smo jo v javnosti zasledili leta 2007 v oddaji Pod klobukom, kjer se je predstavila kot mlada pevka, drugače pa jo lahko opazimo tudi v casinoju Bernardin in kavarni Cacao na obali.

Kaj te v tem trenutku najbolj okupira?

“Služba. Imam namreč kar dve, pa še 100 drugih stvari, ki jih delam zraven. Imam visoke cilje, ki zahtevajo dobro finančno podlago, zato sem se trenutno čisto posvetila delu. Prostega časa nimam veliko, ampak vem, da se mi bo vse obrestovalo.”

Kakšni so tvoji karierni cilji?

“Imam zelooo visoke ambicije, vendar je problem v tem, da me zanima preveč stvari. Od umetnosti, do modelinga, pisanja knjig, delanja glasbe, tetoviranja itd, itd. Na vprašanje “Kaj boš ko boš velika” še vedno ne poznam točnega odgovora, sem pa prepričana, da mi bo uspelo, na kateremkoli področju že. Dolgoročni plan me še največ 2 leti zadržuje v Sloveniji, potem pa se zelo želim odseliti v tujino. Imam občutek, da se bo moja zgodba takrat šele zares začela.”

ninaricci instadekleKdo je bil tvoj idol oz. odločilni, da si izbrala poklic, ki ga opravljaš?

“Idola nikoli nisem imela. Za vse je kriv splet okoliščin. Do 15-ega leta naprimer sem bila zelo zavzeta športnica in sem mislila, da se mi bo življenje odvijalo v tej smeri. Po hujši poškodbi sem morala prenehati s treningi in ker sem športu posvetila 80% svojega časa, se mi je zdelo da se mi je življene sesulo. S pomočjo prijateljev in družine, sem začela raziskovati samo sebe, in odkrila še tisoč drugih stvari s katerimi se lahko dokažem in ki me veselijo.”

Kako bi na kratko opisala svoj stil oblačenja?

“Ulični, uporniški.”

V katerih barvah se najbolje počutiš?

“Obožujem barve, a ni je čez klasično črno.”

Koliko parov čevljev premore tvoja omara?

“Uff, nevem točno, jih je pa kar veliko… Če bi moj fant odgovarjal na to vprašanje bi bil odgovor verjetno: “Preveč.” Haha”

Brez katerega modnega dodatka ne greš nikamor?

“Brez nakita. Obožujem masivne zlate “verige”, debele prstane in uhane.”

Naj kos oblačila?

“Uff, težko vprašanje. Sem namreč človek, ki se nenormalno naveže na vsak kos oblačila, zato pa tudi moje omare “pokajo po šivih” ker so vse obleke moje najljubše, in zelo s težkim srcem karkoli vržem stran.”

ninaricci instadekleKateri je trenutno “must have” artikel po tvojem mnenju?

“Glede na letni čas, bi rekla da je trenutno must have kos zimska kapa. Vsako sezono si kupim najmanj tri.”

Kateri modni oblikovalci so ti najbolj všeč?

“Že par let me navdušujejo Givenchy-jeve kolekcije.”

Na kakšen način slediš modnim trendom?

“Večinoma preko interneta.”

Kaj igra glavno vlogo pri izboru tvojih oblačil?

“Najpomembnejši je prvi vtis. Ko vidim kos, ki mi je všeč, se vanj zaljubim, in ga eventuelno tudi kupim, ne glede na ceno, lokacijo , kakovost ali karkoli drugega.”

Po kateri sladici najraje sežeš, ko ti pade sladkor?

“Sicer nisem ljubiteljica sladkega, Nutelle pa se vseeno nikoli ne branim.”

Tvoji hobiji?

“Zelo rada rišem, pišem, in poziram pred objektivi, čisto na novo pa me je začel zanimati film. Ravnokar si kupujem kamero, pa da vidimo kaj bo iz tega.”

Tvoja grda razvada?

“Kajenje. Zelo zelo si želim nehati, a mi žal ne uspeva preveč.”

Domače male živali?

“Sem velika ljubiteljica psov. S fantom žal nimava nobene živali, ker živiva v stanovanju, kjer so hišni ljubljenčki prepovedani, imam pa pri starših psičko Ruby in mačka Meow-a. Ko se ustalim bom zagotovo imela svojega psa, če ne kar dva!”

Nino najdemo na Instagramu pod imenom @itsninaricci.Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam