fbpx

Instadekle: Taya

Instaintervju, Zanimivosti

Tanja Adamič oz. nam bolje znana kot Taya Damjan, žena našega vrhunskega skakalca Jerneja Damjana, ki ravno te dni tekmuje na Olimpijskih igrah v Sochiju, je že vrsto let del slovenske estradne scene. Pot ambiciozne plavolase Ljubljančanke se je začela leta 2003, kjer je zmagala na lepotnem tekmovanju Miss Hawaiian Tropic in takrat smo jo tudi bolj spoznali v našem medijskem prostoru.

taya instadekle

taya instadekleTanja Adamič oz. bolje znana kot Taya Damjan, žena našega vrhunskega skakalca Jerneja Damjana, ki ravno te dni tekmuje na Olimpijskih igrah v Sochiju, je že vrsto let del slovenske estradne scene. Pot ambiciozne plavolase Ljubljančanke se je začela leta 2003, kjer je zmagala na lepotnem tekmovanju Miss Hawaiian Tropic in takrat smo jo tudi bolj spoznali v našem medijskem prostoru.

Istega leta je nastopila tudi na Melodijah morja in sonca in na festivalu Sunčane Skale v Črni gori. Poleg vseh aktivnosti se je podala tudi v voditeljske vode, saj je na radiu Zeleni val do nedavnega vodila pogovorno oddajo Vroči stol in Glasbeno oddajo. Ukvarja se še z vodenjem prireditev, uživa pa tudi ob animiranju risank.

Kaj te v tem trenutku najbolj okupira ?

“Glede na to, da pričakujem otročička, se sedaj vsak dan bolj ukvarjam z mislijo, da moram kupiti kaj za prihajajočega člana družine. Pričakujem pa tudi, da bi nekje spomladi izšel singel, ki sem ga posnela v Italiji in za katerega smo tudi posneli videospot, animiram risanko in podobno. Čas hitro mine.”

Kakšni so tvoji karierni cilji?

“Glede na to, da me je delo moderatorke na radiu najbolj zasvojilo, je to da bom del radijske ekipe, kjer bom lahko izkoristila vse svoje potenciale, zagotovo dolgoročni cilj.”

taya instadekle

Kako bi na kratko opisala svoj stil oblačenja?

“Oblačim se glede na razpoloženje in v prostem času imam najraje barve. Včasih se oblečem čisto navadno oz. športno, včasih pa se prepustim navdihu. Resnično me vodi počutje. Ker se drugače veliko ukvarjam s športom imam zagotovo polovico garderobe športne, ker za šport res potrebuješ aktivno perilo in ne materialov, ki ne dihajo.”

V katerih barvah se najbolje počutiš?

“Veliko imam modre, roza in rumene barve za tiste prijetne dneve.”

Koliko parov čevljev premore tvoja omara?

“Težko rečem, vendar zadnje čase ne pretiravam z nakupi čevljev. Mislim, da če rečem, da imam vseh čevljev, tako s petko, kot športnih okoli 50 parov, je to nekje to. Čevljev tudi ne hranim v nedogled, nimam več let starih čevljev, razen kakšne res posebne, ki sem jih mogoče imela enkrat ali dvakrat na kakšnih nastopih.”

Brez katerega modnega dodatka ne greš nikamor?

“Brez poročnega prstana. Mi je najbolj pri srcu in najlepši od vsega kar imam. Pa imam kar ogromno nakita. Sama tudi izdelujem zapestnice, tako, da res lahko kombiniram k vsemu in vsem barvam.”

taya instadekleNaj kos oblačila? Kater je trenutni “must have” artikel po tvojem mnenju?

“Nikoli nisem marala srajčk, vendar se mi zdi, da so srajčke, ki so malo širše in zadaj daljše, sedaj en tak kos oblačila, ki ga bi lahko imela vsaka ženska v omari.”

Kateri modni oblikovalci so ti najbolj všeč?

“Kar se tiče športnih zadev mi je Stella McCartney z Adidasom najboljša kombinacija. Sexy, ženstveno, kvalitetno in cenovno dokaj dostopno. Od slovenskih oblikovalcev pa me najbolj navdušujejo pajkice Jane Koteske. Za svojo poroko pa sem si želela obleko znamke Sherri Hill, ker so to obleke, ki so simpatične, posebne, lepe. Pri čevljih mi je najbolj poseben in pri srcu Jefferey Campbell, za nastope pa me oblači MK exclusive.”

Na kakšen način slediš modnim trendom?

“Prelistam kakšno modno revijo in vidim kaj zanimivega, vendar se s tem ne obremenjujem. Kupim tisto, kar mi je všeč, četudi bi v tistem trenutku lahko rekli, da tega sedaj nihče ne kupi ali pa da ima ta kos vsako drugo dekle.”

Kaj igra glavno vlogo pri izboru tvojih oblačil, poleg dobrega počutja?

“Trenutno pri mojih nakupih svojo vlogo dobiva velikost trebuščka, ampak imam občutek, da se ne znajdem najbolje in potem velikokrat zapustim trgovino praznih rok.”

taya instadeklePo kateri sladici najraje sežeš, ko ti pade sladkor?

“Najbrž najbolj standarden odgovor, čokolada je tista prava. Z jogurtom.”

Tvoji hobiji?

“Najraje se seveda ukvarjam z glasbo. Tako ali drugače. Doma vadim, ali pa samo brskam po you tubu in uživam v glasbi, nastopi so nekaj posebnega. Ob lepem vremenu pa se rada odpravim v naravo in se ukvarjam s športom.”

Tvoja grda razvada?

“Mislim, da to, da je moj avto vedno poln čevljev, včasih tudi oblek.”

Domače živali?

“Nimam.”

Tayo najdemo na družabnem omrežju Instagram pod imenom @tayadamjan.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam