fbpx

Instafant: Črt Slavec

Instaintervju, Zanimivosti

Na naš spletni portal Styling.Over.Net prihaja novost, in sicer povsem nova kategorija prispevkov #instafant. Zaradi velikega povpraševanja bomo poleg slovenskih deklet predstavljali slovenske in morda kasneje tudi tuje fante, ki imajo drugačen in ne čisto običajen stil. Prvi instafant je 30-letni Kranjčan, nekdanji hokejist Triglava in Olimpije Črt Slavec.

Instafant črtslavec

Instafant črtslavecNa naš spletni portal Styling.Over.Net prihaja novost, in sicer povsem nova kategorija prispevkov instafant. Zaradi velikega povpraševanja bomo poleg slovenskih deklet predstavljali slovenske in morda kasneje tudi tuje fante, ki imajo drugačen in ne čisto običajen stil. Prvi instafant je 30-letni Kranjčan, nekdanji hokejist Triglava in Olimpije Črt Slavec.

Črta smo v javnosti prepoznali predvsem zaradi njegovega fotografskega sodelovanja s številnimi vrhunskimi športniki in podjetji kot so Petrol, Akrapovič, Nike in Lisca. Veliko pa seveda tudi v povezavi z njegovo bivšo punco, našo priznano manekenko in lepotico Iris Mulej.

Kaj te v tem trenutku najbolj okupira?

“Največ časa mi seveda pobere moj poklic – fotografija in videografija. Ker delam veliko tudi v tujini, porabim veliko časa tudi za transferje.”

Kakšni so tvoji karierni cilji?

“Rad bi ustvaril neko zdravno malo podjetje, zasidrano v vsaj dve različni panogi. Razvijam seveda fotografijo, poleg tega pa se ukvarjam tudi z distribucijo funkcionalnih športnih pripomočkov in ustreznim izobraževanjem za te izdelke. Veliko mi pomeni, da moja firma deluje v več evropskih državah, saj se s tem izognem raznim “krizam”, kot je naša trenutna.”

Kdo je bil tvoj idol oz. odločilni, da si izbral poklic, ki ga opravljaš?

“Idolov nikoli nisem imel, sem pa seveda občudoval določene lastnosti različnih ljudi in jih poskusil sestaviti v neko super celoto. Nihče ni popoln, zato poskušam od vsakogar pobrati tisto najboljše. Odločilni faktor za izbiro mojega poklica pa je bil hkrati tud ena in edina oseba, ki me je v tem podprla. In to je prijatelj, dolgoletni (upokojeni) fotoreporter časnika Delo, Mirko Kunšič. Povsod drugod pa sem vedno naletel na negativo, ko sem jim omenil, da želim postati fotograf. Vesel sem, da jih nisem poslušal.”

Kako bi na kratko opisal svoj stil oblačenja?

“Vsestranski, ne preveč vpadljiv. Pri mojem delu predvsem funkcionalen. Fotografski stil je podoben vojaškemu, vse stvari so trpežne, veliko žepov, mobilno. Na športu imam rad kvalitetne stvari priznanih znamk. Za poslovne zadeve pa seveda oblečem tudi lepe poslovne obleke, če situacija to zahteva.”

Instafant črtslavecV katerih barvah se najbolje počutiš?

“Črna je le črna, ampak jo pogosto rad kombiniram s kako lepo modro, na športu pa z kontrastno zeleno. Nekako mi nobena barva ni tuja, razen roza. Roza je žal popolnoma nekompatibilna in mi povzroča prebavne motnje.”

Kateri parfum uporabljaš?

“Jih je več. Največ Hugo Boss, Armani Code, Armani Attitude, všeč so mi tudi Escada Magnetism in kak Kenzo.”

Brez katerega modnega dodatka ne greš nikamor?

“Te “obvezne” rutine nimam, imam pa veliko različnih zapestnih ur za vse priložnosti in jih nosim 99% časa, seveda razen pri ekstremnih športih.”

Naj kos oblačila?

“Imam dve motoristični bundi, ki sta mi precej pri srcu, ker sta res kvalitetna in estetska izdelka.”

Kater je trenutni “must have” artikel po tvojem mnenju?

“Še vedno govorimo o oblačilih? Moje mnenje je, da se mora moški znati obleči priložnosti primerno. Seveda se obleka najbolj opazi na vrhunskih kulturnih prireditvah. Torej lepe moške obleke, smoking, niso nikoli iz mode in so vedno “must have”.”

Katere znamke so ti najbolj všeč?

“Všeč mi je Armani, Karl Lagerfeld, pa tudi naš Miro Mišljen, pri katerem mi je blizu njegov smisel za odbitost. Od športnih znamk prisegam predvsem na Nike, v arzenalu pa imam še mnogo artiklov Adidas, Reebok, Puma in Salomon.”

Na kakšen način slediš modnim trendom?

“Modnim trendom ne sledim v pravem pomenu tega pojma. S tem se ne obremenjujem in denarja ne zapravljam za to, da bi imel najnovejši letošnji model česarkoli. Kupujem v smislu kvaliteta pred kvantiteto, zmernost pred glamuroznostjo in vpadljivostjo.”

Instafant črtslavecKaj igra glavno vlogo pri izboru tvojih oblačil, poleg dobrega počutja?

“Kot sem že omenil – kvaliteta. To vključuje tako materiale, kot tudi sam izgled in funkcionalnost oblačila. Imam malenkost specifično telo, zato včasih težko najdem ustrezne kroje, tako da mi je tudi to precej pomembno.”

Kakšen stil te na ženski najbolj privlači?

“Vsaka ženska prihaja v “paketu”. Fino je če ima “svoj stil”, vendar mi je všeč tudi, če s tem ni obremenjena. Vsi poznamo zgodbe o puncah, ki ne upajo ven iz hiše brez petk. Moram priznati, da me sicer bolj privlači minimalistična temna eleganca, kot kako glamurozno in barvasto “perje” ali krzno.”

Znamka avtomobila, ki najbolj odgovarja tvojemu stilu?

“Tukaj nebi izpostavil prav znamke, ampak dejstvo, da imam rad predvsem podznamke. Vsi poznamo tipične avtomobilske znamke, kot so BMW, Audi, Mercedes, Renault. Meni zelo odgovarja športna podznamka vsakega proizvajalca. Torej BMW M, Mercedes AMG, Audi oddelek Quattro (RS), Renault Sport. Te namreč združujejo funkcionalnost družinskih avtomobilov z brutalnostjo super športnikov.”

Kako skrbiš za postavo?

“Že od malih nog sem udeležen v veliko število športov, od teh pa mi je vedno bil prioriteta hokej na ledu. Tega še vedno igram vsaj dvakrat na teden, poleg pa pogosto treniram tudi tajski boks, veliko plavam, smučam, kolesarim, tečem na smučeh, brez smuči, hodim v hribe. V fitnes ne hodim, treniram pa na funkcionalen način. Praktično ne mine dan brez vsaj ene aktivnosti.”

Po kateri sladici najraje sežeš, ko ti pade sladkor?

“Čokolada je seveda ena in edina stvar, ki se je ne da nadomestiti z ničemer. Najrajše imam temno, ki je k sreči tudi zdrava. Zadnje čase se velikokrat trudim težnjo po sladkorju uničiti z bananami ter pomarančami in moram reči, da mi uspeva.”

Kaj počneš v prostem času?

“Pod tole rubriko bi se pa lahko razpisal na dolgo in široko. Ogromno stvari. Ker veliko potujem, si v prostem času rad ogledam mesta v katerih se trenutno nahajam. Od aktivnosti seveda prevladujejo različni športi, najdem pa čas tudi za kak kino, predvsem pa druženje s prijatelji.”

Instafant črtslavecTvoja grda razvada?

“Živim zelo disciplinirano življenje in takoj, ko odkrijem razvado, se jo aktivno lotim povsem uničiti. Mogoče edina, ki mi je ne uspe, je čokolada, pa še to izredno dobro kontroliram.  Žal pa tu res nebi našel kakega ustreznega odgovora, saj si razvad pri mojem tempu enostavno ne morem privoščiti.”

Ali imaš domače živali?

“Imam činčilo, fantka, ime mu je Pypi. Je prava pojava in superzvezda. Res ga imam zelo rad in je pogosto moja edina družba, saj živim sam.”

Črta najdemo na družabnem omrežju Instagram pod imenom @crtslavec.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam