fbpx

Instafant: Jure Marolt

Instaintervju, Zanimivosti

Že kar lep čas spremljam in berem blog oz. interaktivni dnevnik “peskovnik” kot ga poimenuje sam in kakor pravi, so to preprosti zapisi preprostega 29-letnega fanta, ki so nekaterim všeč drugim pa pač ne. Ime mu je Jure Marolt, prihaja iz Novega mesta in je naš novi instafant. Všeč mi je njegovo pozitivno razmišljanje in […]

juremarolt instafant

juremarolt instafantŽe kar lep čas spremljam in berem blog oz. interaktivni dnevnik “peskovnik” kot ga poimenuje sam in kakor pravi, so to preprosti zapisi preprostega 29-letnega fanta, ki so nekaterim všeč drugim pa pač ne. Ime mu je Jure Marolt, prihaja iz Novega mesta in je naš novi instafant.

Všeč mi je njegovo pozitivno razmišljanje in smisel za humor in pisanje zanimivih, lahko berljivih prispevkov. Ko pa pogledaš še njegov Instagram pa vidiš da Jure nima le talenta za pisanje, ampak še stil za oblačenje in to zelo dober stil, ki je nekaj posebnega. Preverite sami.

Kaj te v tem trenutku najbolj okupira?

“Nič kaj preveč, če sem iskren. Preveč okupiran človek je zame najpogosteje nesrečen človek. Danes popoldne sem se recimo sončil in bral. Zvečer grem pa na koncert.”

Kakšni so tvoji karierni cilji?

“Težko bi jih opredelil. Da bom užival v tem, kar bom delal in da bom imel dovolj, da bom lepo shajal. Sicer imam pa dva življenjska cilja. Da sem čim boljši moški za izbranko svojega srca in čim boljši človek za vse ostale. Še vedno se učim vsak dan.”

Kdo je bil tvoj idol oz. odločilni, da si izbral poklic, ki ga opravljaš?

“Nihče, prav zares. Karkoli človek dela, mora delati na svoj način. Ljudje ga morajo prepoznati po svojstvenem slogu, ne po kopiji še tako dobrega predhodnika. Imam pa življenjskega idola, svojo babico. Čeprav ji je bilo v življenju vse vzeto, je z njim naredila največ, in čeprav nima zaključene niti osnovne šole, ve več kot vsi mi kvazi učenjaki skupaj. Rad jo imam do sonca in nazaj.”

Kako bi na kratko opisal svoj stil oblačenja?

“Raznovrsten. Mislim, da imam vsega po malo. Nočem, da se pojavi situacija, kjer ne bi imel primerne obleke.”

juremarolt instafantV katerih barvah se najbolje počutiš?

“Nasploh imam rad barve, mislim, da popestrijo osebnost človeka. Čeprav mi preveč žive, “kričeče” niso najbolj ljube. Všeč so mi tudi vzorci. Živalski, floral, camo, vsi so na svoj način izredno zanimivi.”

Kateri parfum uporabljaš?

“Dejansko sem šel v kopalnico preverit. Trenutno nekaj od Davida Beckhama, poleg je še prazna steklenička Calvina Kleina. Ko ene zmanjka, kupim novo. Staro, prazno pa ohranim, verjetno iz kakšnih sentimentalnih vzgibov.”

Brez katerega modnega dodatka ne greš nikamor?

“Brade in tatujev, te imam vedno sabo. Tudi uro, prstana, zapestnici in verižico. Nasploh so dodatki dodana vrednost celotnega izgleda. Trudim se tudi, da hiše nikoli ne zapustim brez nasmeha. Najpogosteje pa doma pozabim pamet. Vztrajno se mi izmika. Tudi ko pridem nazaj, jo le stežka najdem.”

Naj kos oblačila?

“Verjetno kratka majica. “T-shirtov” imam malo morje. Z njimi se vse začne in konča. Čeprav je v določenih situacijah najboljše, da se konča tudi brez majice.”

Kateri je trenutni “must have” artikel po tvojem mnenju?

“”Biker” jakna, črna, usnje ali ne. Tako pri moških kot pri ženskah. In pa denim. Srajce iz jeansa, jakne iz jeansa. Spet je “in”, večno se vrača na sceno.”

juremarolt instafantKatere znamke so ti najbolj všeč?

“Kaj pa vem. Ne gledam na znamko, ko nekaj kupim. Verjetno sem nekje vmes. Ne kupujem cenenega blaga, ker me nervira, kot tudi nekih Kenzotov in podobnega ne, ker pretiravajo. Glavno je, da je kos oblačila lep in da se podobno lepo tudi prilagaja telesu.”

Na kakšen način slediš modnim trendom?

“Ne spremljam tega preveč, če sem iskren. Če se le da, sledim nekim svojim smernicam. Včasih mi uspe, drugič pa pač brcnem v temo. Ampak verjamem, da ne preveč pogosto.”

Kaj igra glavno vlogo pri izboru tvojih oblačil, poleg dobrega počutja?

“Kako stoji. Če recimo majica ali srajca veže ali je preveč ohlapna, potem me ne zanima. Fit je zelo pomemben.”

Kakšen stil te na ženski najbolj privlači?

“Samozavestna ženska. Taka postavi svoj stil in je povsem vseeno, ali je v elegantni dolgi črni obleki ali v Desigual miniču. Samozavestna in lepo oblečena ženska je nekaj najlepšega.”

Znamka avtomobila, ki najbolj odgovarja tvojemu stilu?

“Dejstvo, da imam v lasti dvobarvni hyundai accent letnik ’99, verjetno pove veliko. Avto je zame le prevozno sredstvo, ki me pripelje od točke A do B. Vseeno mi je, kakšne znamke je in koliko je vreden. Sicer imam pa dve funkcionalni nogi, ki sta na rednih tehničnih pregledih in še boljši za čistost zraka.”

Kako skrbiš za postavo?

“Jem vse. Tukaj ni pardona, jem vse, gledam le na to, da pojem čim več zdravega. Ravno zato, ker jem vse in tudi zelo pogosto, je telovadba del mojega vsakdanjika. Vsak dan tričetrt ure t. i. hišnega fitnesa. Vsega po malo: uteži, cardio, sklece, dvigi, joga, pilates, vsak dan nekaj drugega pa je.”

Po kateri sladici najraje sežeš, ko ti pade sladkor?

“Spet pojem vse, nobene diskriminacije. Razen tiramisuja, ker pač ne pijem kave. Sicer pa, če ima kdo preveč sladkega nakopičenega v kuhinjskih omarah, ga z veseljem odrešim te težave.”

juremarolt instafantS čim se ukvarjaš v prostem času?

“Berem. Sprehodi. Nekaj brezciljno tipkam po tipkovnici laptopa. Sanjarim. Prosti čas je zelo pomemben in ga ne zanemarjam.”

Tvoja grda razvada?

“Nekih bistvenih grdih razvad nimam. Imam nekaj osebnostnih pomanjkljivosti, ki bi jih z veseljem razrešil, ampak to niso razvade. Sicer je pa vsak človek čuden na svoj način, tukaj nisem izjema.”

Imaš kakšno domačo žival?

“Pet let starega črnega mopsa Snoopa (Zatorej tudi tako ime, Snoop Dogg. Ker je črn in ker je pes.) in leto starejšo zajkljo Pepsi. Brez živali je hiša pusta do obisti.”

Jureta najdemo na družabnem omrežju Instagram pod imenom @juremarolt.

Vazno je priti na gric – darilo samemu sebi 🙂

A photo posted by Jure Marolt (@juremarolt) on

Sezona soncenja na terasi je odprta 🙂

A photo posted by Jure Marolt (@juremarolt) on


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam