fbpx

Instafant: Mario Medved

Instaintervju, Zanimivosti

Vsakič znova iščem nekaj drugačnega, enostavno me mora zbosti v oči. Pri tokratnem Instafantu me je pritegnila brada in pa mops, ki jih naravnost obožujem, saj ga imam tudi sama. 27-letni Mario Medved ni ravno vsakdanji fant, je nekaj posebnega, kar lahko opazite tudi sami, če vržete oko na njegov Instagram profil. Je absolvent socialnega […]

instafantmario1Vsakič znova iščem nekaj drugačnega, enostavno me mora zbosti v oči. Pri tokratnem Instafantu me je pritegnila brada in pa mops, ki jih naravnost obožujem, saj ga imam tudi sama. 27-letni Mario Medved ni ravno vsakdanji fant, je nekaj posebnega, kar lahko opazite tudi sami, če vržete oko na njegov Instagram profil. Je absolvent socialnega dela, zaposlen v centru starejših in kot sam pravi je “nice medved, who loves to share coffee and hugs in ima mogoče čudni smisel za humor”, ki ga je možno zaznati v samem intervjuju. Živi v Ljubljani, sicer pa prihaja s Ptuja.

V življenju ga tako amatersko kot tudi profesionalno najbolj zanima psihoterapija, medčloveški odnosi, čustvena inteligenca in komunikacija. Vključen je bil v motivacijski video “movember”, kjer sem ga opazila tudi sama in ga povabila k sodelovanju. Rad potuje, couchsurfa in spoznava ljudi.

Kako poteka tvoj dan in kaj te v tem trenutku najbolj okupira?

“Joj, imam čisto preveč ritualiziran dan. Dejansko “kuća – posao”. Da, ob 7h zjutraj sem že animiran s svojimi “starčki”, tako, da mi delo z ljudmi vsaj malo energije pobere in prva stvar, ko pridem domov, je nap time. Potem pa sprehod z mojim Tarikom. Vsaj trikrat dnevno. Včasih se mi pa res ne da! Drugače pa edina resna okupacija je učenje švedščine. Imam kratki dolgoročni plan se preseliti tja. Fingers crossed!”

instafantmari2Kateri je tvoj naslednji korak in kakšni so tvoji karierni načrti?

“Ambicije so že velike, ampak elana ni dosti. Rad bi končal socialno delo in nadaljeval s študijem psihoterapije in nekoč nekje imel svojo mini psihoterapevtsko prakso. Če pa ne, pa vsaj grem na Švedsko ribe lovit.”

Kako se oblečeš zjutraj?

“Zjutraj sem ponavadi še zaspan in navlečem nase karkoli. Za službo moram itak biti koliko-toliko casual. Jutro ni moj čas za oblačenje.”

Tvoja prva asociacija na besedo moda?

“Respect. Vem, da nimam pojma o modi.”

Se držiš modnih citatov?

“Ne poznam niti enega!?”

Kako to, da si puščaš brado? Kako jo neguješ?

“Joj, to je že cela zgodovina. Že v srednji šoli sem imel vsaj kozjo bradico, tako da mi je to na nek način bilo všeč že vse skozi. Zame to ni modni trend ta hip, vsaj v večji meri ne, je bolj zato, ker mi je pač všeč. Brez brade sploh več ne vem kako izgledam. Boljše da ne. Medo je čupav i dlakav, bez brade nikakav.”

instafantmario3Kateri stil glasbe te najbolje opiše?

“Madona, težko vprašanje. Ne vem, res, nisem nikoli razmišljal o tem. Vem pa kaj rad poslušam. Je to isto?”

Kako bi na kratko opisal svoj stil oblačenja?

“Uh. Mislim, da lahko rečem, da je “hipsterski”, vsaj večino časa. To pa je itak tako širok pojem, da zajema vse kar dam nase. Je pa res, da zbiram samo tisto kar mi je všeč, in ne vlačim na sebe nekaj kar bi bilo nujno samo modno. Street fashion, hum?!”

Tvoj najljubši kos oblačila, ki si ga lastiš?

“Srajca, na vsak način.”

Kateri je po tvojem mnenju “must have” artikel, ki ga mora imeti vsak moški?

“Ni artikel, je pa “must have” – vsak človek, ne samo moški, mora biti “nice” (prijazen). To je najlepše kar lahko nosiš s sabo in v sebi.”

Na slikah ti pogosto dela družbo tvoj psiček, celo vtetoviranega imaš mopsa. Obstaja beseda, ki opiše vajin odnos?

“Med nama vlada ena velika kosmata ljubezen, hahaha. Predvsem vzajemno kosmata.”

Iphone ali android?

“Trenutno “jabuk.” Lahko pa, da bo naslednjič android.”

instafantmario4Raje nosiš čevlje ali športne copate?

“Good question. Čevlji so moja šibka točka, nažalost (ali pa na srečo) jih imam preveč, raznoraznih. Mogoče mam pa fetiš na čevlje.”

Če bi bilo tvoje življenje film, kakšen bi bil naslov?

“Lud, zbunjen, normalan.”

Kje si opravil svoj zadnji nakup?

“V Zari.”

Poleg telefona, denarnice in ključev katere so 3 stvari, ki jih vedno nosiš s seboj?

“Brada, tattooji in dobra volja.”

Znamka avtomobila, ki bi najbolj odgovarjala tvojemu stilu?

“Mislim, da Ford Ranger ali pa VW Amarok bi bil “taman”.”

Kakšen stil te privlači na ženski?

“Ne gledam šablonsko in nimam točno zastavljenih okvirjev, zato težko enoznačno odgovorim na to vprašanje. Mi je pa všeč, če vsaj malo izstopa iz povprečja. Tattooji so dodana vrednost.”

instafantmario5Če bi imel nadnaravno moč, katera bi to bila?

“Kakorkoli se to sliši patetično, ampak mislim resno. Mislim, da bi nujno vsi ljudje morali biti srečni in živeti v miru. In odpreti svoje glave in videti, da živimo samo enkrat in da je škoda čas izgubljati za slabo voljo in zamere. In če bi lahko imel tako nadnaravno moč, da bi lahko vsem to omogočil, bi bilo svetovno.”

Kako skrbiš za svojo postavo?

“Haha, jaz pa res nimam nobene postave. Nič ne počnem. Popolnoma nič. Pa bi moral, saj vem!”

Kaj počneš v svojem prostem času?
“Potujem. (Sicer nisem bil še na medcelinskih potovanjih, sem pa videl kar lep del Evrope) In ko potujem, couchsurfam. To je ena super zadeva za širjenje obzorij in sklepanje internacionalnih prijateljstev.”

Maria najdete na družabnem omrežju Instagram pod imenom @mariobear87


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam