fbpx

Instafant: Miha Obid

Instaintervju, Zanimivosti

24-letni vizažist Miha Obid prihaja iz Gorenjske, velikokrat pa ga lahko srečamo tudi v Ljubljanskem centru. Poznamo ga predvsem zaradi njegove udeležbe na raznih modnih dogodkih in sodelovanjih z različnimi agencijami kjer je ličil tekmovalce in tekmovalke za lepotne nazive. Zadnjih šest mesecev opravlja delo svetovalca lepote in vizažista za znamke, ki so pod okriljem […]

miha obid instafant

miha obid instafant24-letni vizažist Miha Obid prihaja iz Gorenjske, velikokrat pa ga lahko srečamo tudi v Ljubljanskem centru. Poznamo ga predvsem zaradi njegove udeležbe na raznih modnih dogodkih in sodelovanjih z različnimi agencijami kjer je ličil tekmovalce in tekmovalke za lepotne nazive.

Zadnjih šest mesecev opravlja delo svetovalca lepote in vizažista za znamke, ki so pod okriljem podjetja L’oreal LUXE, pred tem pa je bil 5 let zadolžen za promoviranje znamk katerih uvoznik je Everet Int.

Kaj te v tem trenutku najbolj okupira?

“Trenutno se največ posvečam svoji službi, ter seveda mojim prijateljem brez katerih si ne predstavljam svojega vsakdana.”

Kakšni so tvoji karierni cilji?

“Glede na to, da sem pred pol leta zamenjal službo, mi je trenutna prioriteta stopiti kakšno stopničko višje. Da pa se razumemo, sem s tem kjer sem trenutno ZELO zadovoljen, saj obožujem svoj poklic in vse kar spada zraven.”

Kdo je bil tvoj idol oz. odločilni, da si izbral poklic, ki ga opravljaš?

“Pravzaprav nisem nikoli imel nobenega posebnega idola, saj sem se vedno ravnal po svojih občutkih in se tudi dobro našel. Moram pa priznati, da me je nad kozmetiko navdušil Milan Gačanovič v trenutku ko mi je povedal par skrivnosti ličenja. To pa je bila le še pika na i.”

Kako bi na kratko opisal svoj stil oblačenja?

“Moj stil oblačenja bi najbolj opisala beseda casual. Najbolje se počutim v čim bolj raztrganih kavbojkah kratkih majicah brez kakršnihkoli potiskov in v supergah. Vendar me le malo ljudi pozna v taki odpravi saj sem večino časa v službi, kjer pa je moj stil oblačenja čisto nasprotje temu kar sem v privatnem življenju.”

V katerih barvah se najbolje počutiš?

“Med moje najljubše barve spadajo črna, siva ter turkizno modra, je pa seveda čisto vse odvisno od mojega počutja in priložnosti.

miha obid instafantKateri parfum uporabljaš?

“Ker delam v kozmetiki pri meni poličke s parfumi ni. Ne obstaja. Imam namreč kar konkretno polico za mojo obilno zbirko dišav na kateri zmanjkuje prostora. Favoriti mojih dišav pa so Dsquared2 (Rocky Mountain Wood), Prada Infusion ter YvesSaintLaurent La Nuit De’l Homme. Skratka nekomercialne dišave, ki ne pristojijo ravno na vsem in ne pašejo na vsak karakter. Parfumom, ki se skrivajo na poličkah mnogih kopalnic pa se močno izogibam.”

Brez katerega modnega dodatka ne greš nikamor?

“Ker obožujem kvaliteto, dober dizajn ter minimalizem si ne predstavljam, da bi šel od doma brez kake od mojih čudovitih zapestnic znamke Natalie Design, katere oblikovalka je moja dobra prijateljica Nataša Belcijan ki stvari izdeluje po meri. Te zapestnice, narejene iz usnja, s kovinskimi dodatki naredijo tisto piko na i v mojem vsakdanu, ter vsak dan posebej požanjejo mnogo pohval. Priporočam!”

Naj kos oblačila?

“Definitivno pulover z bodicami, katerega sem dobil v dar od mojega najboljšega prijatelja.”

Kateri je trenutni “must have” artikel po tvojem mnenju?

“Trenutno obožujem mojo čistilno napravico za obraz, ki se imenuje Clarisonic. Zadeva je čez noč spremenila mojo kožo v perfekcijo!”

miha obid instafantKatere znamke so ti najbolj všeč?

“Nisem ravno ljubitelj znamk, saj sem mnenja, da lahko zadeva zgleda totalno kul tudi če ni zaznamovana z ”fancy” etiketo.”

Na kakšen način slediš modnim trendom?

“Ker je moj najboljši prijatelj Tomaž velik modni navdušenec in tudi poznavalec se posvetujem kar z njim, saj se mi zdi da me včasih bolje pozna on, kot pa jaz samega sebe.”

Kaj igra glavno vlogo pri izboru tvojih oblačil, poleg dobrega počutja?

“Odvisno od priložnosti. Če grem v službo sem vedno ovit v črnino, saj tako zahtevajo naša super pravila, v prostem času se pa prilagajam priložnostim ter seveda svojemu počutju. Nikakor pa se ne obremenjujem s tem kaj si bodo mislili drugi.”

Kakšen stil te na ženski najbolj privlači?

“Rokerski šik. Raztrgane kavbojke, usnjene jakne, kovinski dodatki, v kombinaciji s parom hudih salonarjev je za moje pojme zmagovalna kombinacija. Ne prenesem pretiravanja.”

Znamka avtomobila, ki najbolj odgovarja tvojemu stilu?

“Ne izdam vam samo najljubše znamke, imam tudi najljubši model avta ki si ga bom ob priložnosti tudi privoščil. Noro všeč mi je Wolksvagen Beetle, saj je to eden izmed redkih avtomobilov ki so mi vizualno všeč poleg tega pa jih na naših cestah ni veliko. Trenutno še opravljam vozniški izpit tako da bo verjetno moj prvi avto kak starejši Fiatov model, saj se nočem sekirati za vsako prasko, ki jih bo po vsej verjetnosti kar nekaj haha.”

Kako skrbiš za postavo?

“Sem eden izmed tistih srečnežev katerim se nam ne vidi kaj vse pojemo. Zaenkrat.
Drugače pa ob vsaki priliki lepega vremena v prostem času dan preživim kar se le da zunaj na svežem zraku v kakšnih skupinskih aktivnostih, kot so hoja v hrib, smučanje.”

Po kateri sladici najraje sežeš, ko ti pade sladkor?

“Jagodna torta v restavraciji AS aperitivo je najboljša!”

S čim se ukvarjaš v prostem času?

“S prijateljico Manco, ki jo poznate vsi ki poznate mene, se že skoraj profesionalno ukvarjava s skupnim žuriranjem že dobrih 10 let. Ker mojega prostega časa ni ravno na pretek, ga poskušam maksimalno izkoristiti, seveda pa mi je najljubši del prostega časa, ko obiščem mojo babico in dedka, ki sta zakon, ter seveda druženje z mojimi najboljšimi in najljubšimi.”

miha obid instafantTvoja grda razvada?

“Nisem obremenjen s tem kaj je grdo in kaj ne, prepustim se momentu in storim tisto kar mi v tistem trenutku odgovarja. Je pa stvar vsakega posameznika kaj si kdo razlaga kot grdo razvado.”

Imaš kakšno Domačo žival?

“Seveda. Enemu je ime Felix, drugi je pa Buco. To sta moja dva norca, ki jih enostavno obožujem in predvidevam da tudi onadva mene. Kdor me spremlja na Facebooku ali Instagramu jih je videl že več kot 100x, saj se pri naši hiši zelo radi slikamo haha.”

Miha najdemo na družabnem omrežju Instagram pod imenom @mrmihce.

#ljubav

A photo posted by Miha Obid (@mrmihce) on

#friends #fun #makeup #party #boy #girl #bed

A photo posted by Miha Obid (@mrmihce) on


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam