fbpx

Instagram ponuja opcijo znamenite modre kljukice

Lifestyle, Tehnologija

Najbolj popularno družbeno omrežje na svetu nenehno izpopolnjuje svoje storitve, saj na Instagramu preživljamo vse več časa.

Le kdo se še spomni Instagrama pred uvedbo znamenitih storyjev? Čas, ki ga preživimo med brskanjem med fotografijami in filmi, ki so prisotni samo 24 ur, ni primerljiv s časom, ki smo ga na Instagramu preživeli pred tem.

Pred kratkim pa nas je presenetila novica, ki bi lahko dosegla podoben učinek ali pa vsaj dokaz, da vodstvo podjetja poslušajo želje svojih uporabnikov.

Modra kljukica, ki se nahaja ob imenu osebe ali podjetja in je namenjena verifikaciji identitete, je bila do zdaj rezervirana samo za osebe iz javnega življenja in za tiste, ki so iz upravičenih ter tehtnih razlogov želeli, da profil postane uraden.

 

Instagram se je v dobi lažnih informacij in kraje identitete odločil, da to opcijo ponudi vsem, in kot so zapisali, prvenstveno zaradi varnostnih razlogov in želje, da družbeno omrežje postaja vedno boljši.

Ni še jasno, ali bo zahteva za verifikacijo na koncu odobrena prav vsem, glede na uradno sporočilo, v katerem so navedli, da bodo imeli prednost tisti z večjim številom sledilcev (točna najnižja številka sledilcev ni znana), saj so prav ti najbolj na udaru pri kraji identitete in širjenju lažnih novic.

Če želite preveriti, ali ste med uporabniki, ki bodo modro kljukico dobili, sledite spodnjim uporabniškim navodilom.

 

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam