fbpx

Instragam profil, ki vas bo navdihnil za telovadbo

Fit, Lifestyle, slider

Blogilates

Cassey Ho je certificirana inštruktorica in ustanoviteljica Pop Pilatesa je poznana po svojem Instagram profilu Blogilates, na katerem ima že več kot 1 milijon sledilcev. Vsakodnevno s svojimi oboževalci deli vaje in nasvete za zdravo prehrano.

large

Cassey ima na svojem YouTube kanalu preko 3 milijone sledilcev. Video posnetki z vadbami se od drugih razlikujejo, saj jih izvaja s pomočjo popularnih glasbenih uspešnic. Pravi, da je njen cilj širiti sprejemanje zdravega in fit telesa ter pokazati ljudem, kako lahko do največje vrednosti izkoristijo svoje potenciale.

health-fitness-2015-06-blogilates-body-love-main
S pilatesom se je začela ukvarjati s 16. leti in v vadbo se je tako zaljubila, da je postala inštruktorica. Ideja o Pop Pilatesu se ji je porodila po treningu, na katerem so predvajali odlično glasbo in od takrat je želela pilatesu dodati glasbeno energijo. Udeleženkam njenih vaj je bila ideja tako všeč, da je pričela z objavami na YouTube, nato pa še na Instagramu.

6_1399532498_640x640

Cassey pravi, da je njeno delo tudi največja strast in je presrečna, da ima možnost ljudi osveščati da jedo zdravo hrano, trenirajo in živijo bolj srečno. Kadar organizira Blogilates srečanja za svoje oboževalce, pravi, da jo napolni s pozitivno energijo, ki ji daje moč, da se še naprej ukvarja s tem poslom. Tudi vas mika zaplesati s Pop Pilatesom?

Foto: Instagram

Vir: YouTube


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam