fbpx

Intervju: Nina Šušnjara znova osvaja New York

Intervju, Lifestyle, slider

“INCOGNITO predstavlja naša skrivna življenja. Vsak človek se navzven kaže v drugačni luči kot je sicer.”

Slovenska modna oblikovalka Nina Šušnjara s svojim brandom znova osvaja svetovno prestolnico mode. Prvič se je njujorčanom predstavila septembra lansko leto na tednu mode, zdaj pa je na ogled postavila svoje nove kose iz kolekcije z imenom Incognito.

nina

 “V NY smo kolekcijo predstavili na press weeku vsem pomembnim v modni industriji. Press week je 5 dnevni dogodek, ki se zgodi takoj po fashion weekih in tu so prisotni tudi že uveljavljeni dizajnerji, ki zaradi različnih razlogov niso predstavili kolekcije na FW. Gre za priložnost, kjer se kolekcijo predstavi neposredno medijem in stilistom osebno. Če so zainteresirani in jim je všeč, vse skrbno arhivirajo in te kontaktirajo, ko rabijo informacijo oziroma kos iz kolekcije za objavo/editorial.” Tam je bila prisotna samo Lucija Gubenšek (moja partnerka), ker predstavlja poslovni del znamke in tudi zato, ker morajo biti oblikovalci “nedostopni”.

nina lucija

Predstavitev kolekcije je bila zelo uspešna. Je pa Nina zaenkrat o tem še skrivnostna.

“K nam so pristopili med drugimi VOGUE, WWD, VANITY FAIR, NYLON, HARPER’S BAZAAR, ELLE, W MAGAZINE, NEW YORK TIMES itd… Prišli so tudi pomembnejši “celebrity” stilisti, ki oblačijo zveneča imena. Ampak o tem več drugič 😉 Po končanem dogodku dobimo tudi podroben review z mnenji, ampak takole neuradno, kot smo uspeli poizvedeti so mnenja zelo pozitvna.”

In kako je svojo novo kolekcijo Incognito opisala Nina?

“INCOGNITO predstavlja naša skrivna življenja. Vsak človek se navzven kaže v drugačni luči kot je sicer …. Incognito predstavlja poslovno žensko, ki je urejena in je v osnovi konzervativna ampak ima tudi svojo drugačno in globjo stran.Ta ženska ima svoje skrivno življenje ki ga lahko zaznamo le na trenutke.”

12899951_860842987357631_372069056_n

Nina Šušnjara je ime, ki ga bodo v New Yorku še zagotovo slišali. Mlada modna oblikovalka pa sledi svojim sanjam in jih uresničuje predvsem s trdim delom in ljudmi, ki jim zaupa. Ena izmed njih je Lucija, ki jo spremlja že od prve kolekcije.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Foto: Klemen Razinger

Model : Barbara Pirih (model group)

MUA : Maja Šušnjara Gabor


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam