fbpx

Irina Shyk razkrila svoje beauty trike, ki jih morate poskusiti!

Lepota

Trik proti zabuhlosti obraza morate poskusiti!

Supermodel Irinya Shayk upravičeno nosi naziv ene izmed najlepših žensk na svetu. Poleg modnega sveta pa s svojo izjemno lepoto osvaja tudi moško publiko, zato ne preseneča, da je igralca Bradley Cooperja osvojila, ko jo je leta 2007 zagledal v reviji Sports Illustrated. Od takrat je šla njena kariera strmo navzgor.

Kljub temu, da sta pred kratkim prekinila razmerje, 33-letnica še danes privablja številne poglede, svoje lepotne nasvete pa z veseljem deli z javnostjo, vključujoč trike, kako se bori proti zabuhlosti oči.

Kar se tiče make-upa, se ruska lepotica drži pravila manj je več. Najraje ima naravni videz in pravi, da za dober videz ne potrebujete veliko ličil.

Obožuje prosojni korektor Marca Jacobsa, ki ga nanese na kritične dele pod očmi in na predel brade, nikoli pa ne nanese pudra čez cel obraz.

Obožuje osvetljevalce, ki resnično poudarijo obraz, pravi Irina. Dan začne z umivanjem samo z vodo, zvečer pa ga temeljito očisti. Rada preizkuša nove izdelke. Zjutraj nikoli ne izpusti vlažilne kreme, poleti pa najraje uporablja lažje serume.

Obožuje kokosovo olje, ki ga navadno nanese po prhanju na mokro kožo, odvečno olje pa vpije z brisačo. Vrat, roke in obraz redno zaščiti z UV izdelki in nikoli se ne izpostavlja soncu, ko je najmočnejše.

Trika proti zabuhlosti obraza se je lepotica naučila od svoje mame Olge.

»Zjutraj si obraz osvežite s kocko ledu. Tega trika sem se naučila od mame. Zabuhlost takoj izgine in videti boste spočite in sveže.«

Irino lahko pogosto vidimo brez ličil, še posebej, kadar preživlja čas s svojo hčerko Leo.

»Ne želim, da me obsojajo, ker nisem vedno urejena. Nosim udobne čevlje in trenirke. Tudi sama sem živo bitje, ki se zjutraj zbudi s tisoč obveznostmi,«

je izjavila v nekem intervjuju.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam