fbpx

Isabel Marant za H&M

Moda, Ženska moda

Pariški chic Isabel Marant bo novembra na voljo tudi pri nas.

Modna veriga H&M še kar dopolnjuje seznam znanih imen iz oblikovalskih krogov, v sodelovanju s katerimi od leta 2004 naprej lansira ekskluzivne kolekcije po zelo dostopnih cenah. Kolekcija Karla Lagerfelda (2004) je požela neizmeren uspeh in je bila v vseh večjih mestih razprodana prej kot v eni uri. Sledili so Stella McCartney, Madonna, Roberto Cavalli, Marimekko, Comme des Garçons, Matthew Williamson, Jimmy Choo, Sonya Rykiel, Lanvin, Versace, Marni, Anna Dello Russo in drugi… letos pa se jim pridružuje še vrhunska designerka ISABEL MARANT, ki se bo preizkusila v oblikovanju jesenske kolekcije.

Isabel Marant je Francozinja, rojena v šestdesetih letih. Z modo se je začela ukvarjati že pri petnajstih letih, kasneje je zaključila študij modnega oblikovanja na prestižni pariški šoli Studio Berçot in konec osemdesetih let ustvarila prvo samostojno kolekcijo.

Oblikovalka pravi, da je njena ženska ženstvena, a ne pretirano sexy, ima močno osebnost in ji zato ni treba biti vedno brezhibno urejena…hoče biti drugačna, ampak je pri tem diskretna…in še najpomembnejše…je aktivna ženska, ki se v svojih oblačilih počuti udobno in sproščeno.

Strokovnjakinja za izvirne mešanice pariškega šika, minimalizma in boemskih elementov vas zagotovo ne bo razočarala.

Oglejte si videoposnetek, v katerem Isabel predstavi svoje sodelovanje s H&M

HM-Logo

vir: http://commons.wikimedia.org/


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam