fbpx

Iskrena resnica o ženskah, ki imajo silikone

Lepota, Prva stran

Izpoved ženske, ki si je povečala prsi.

Razlog, zakaj sem se odločila povečati svoje prsi se skriva v vsakdanjem zbadanju, komentiranju in kazanju s prstom na ženske ter šepetanju o njihovih prsih, kot da je to edino kar obstaja na ženskem telesu.

Če sem iskrena, kadarkoli sem zaslišala “umetne prsi”, sem se razburila – to je bil glavni razlog, da sem se pri svojih 25. letih odločila povečati svoje prsi in z odločitvijo, ki sem jo sprejela popolnoma sama, sem zelo zadovoljna.

Mislim, da je izkušnja s plastično kirurgijo za vsako osebo drugačna, zato sem se odločila, da po petih letih povem svojo zgodbo javno.

promo_1218_en

Umetne prsi prinesejo privilegije.

Vedno so me zanimale velike prsi, zato ker se želim počutiti dobro, ko bom nekega dne stala pred svojim soprogom ali pa zapolnila modrček, da mi bodo majice in obleke dobro stale in da se bom počutila bolj ženstveno in udobno v svoji koži.

Srečna sem, ker lahko rečem, da odkar imam velike prsi, sem vse zgoraj napisano izpolnila (no, nisem še poročena, ampak v modrčku zdaj izgledam super), z operacijo pa sem dosegla še dodatne bonuse.

1. Lahko eksperimentiram z oblekami in mi ni potrebno skrbeti, kako bodo moje prsi videti v njih.

2. Ni mi potrebno skrbeti, da bodo prsi “izginile” po vadbi in hujšanju. Vedno so na istem mestu.

3. Zanimivo se je igrati z njima. Sliši se smešno, kajne? Ampak to je resnica.

jos

Vendar, obstaja tudi nekaj slabosti.

Vedno povem ljudem, da sem 95 odstotkov srečnejša odkar imam večje prsi. Resnično jih obožujem, vendar pa obstaja tudi nekaj slabosti, moram priznati.

1. Kot prvo, niso prave. Lahko se počutim še tako dobro z njimi, ljudem povem, da niso prave in to je včasih prav nadležno.

2. Okrevanje po operaciji je bil neverjetno. Okrevanje ni enako za vsakega, vendar vsi pričakujemo, da nas bo nekdo držal za roko vsaj nekaj dni.

3. Obstaja nekaj fizičnih omejitev, ko vstavite vsadke v vaše telo. Sama jih imam za mišico, kar je sila neprijetno. Pri telovadbi lahko delam samo “ženske” sklece, tisti pravilni so neprimerni zame. Vedno sem spala na trebuhu, zdaj pa se po petih letih še vedno privajam na dejstvo, da je nemogoče spati tako kot si želim in to ni najbolj udobna stran.

4. Pogosto moram opraviti ultrazvok prsi in preverjati, ali je vse v redu.

ultra

Sprva sem bila prestrašena reakcij nekaterih ljudi, ko so izvedeli resnico o meni. Želela sem, da bi to skrivnost delila samo z ljudmi, ki so mi najbolj blizu. Izkazalo se je, da je ta moja skrivnost tako stresna, da sem šele po petih letih lahko normalno spregovorila o tem. Ne moti me, da se pogovarjam o tem in delim to z ljudmi, da mi postavljajo vprašanja ali da jih pokažem. Ampak niso vsi takšni. Plastična kirurgija in povečava prsi vas ne bo odrešila negotovosti, to morate vedeti. Če je plastična operacija želja za pridobitev samozavesti, ker ste nezadovoljni s svojim telesom ali ker želite prejeti pohvale od drugih, operacija zagotovo ni rešitev. Seveda, to vas bo le začasno “popravilo” in hitro bo zbledelo, vam pa se bo vrnil občutek nezadovoljstva in boste vedno želeli več. Problem leži veliko globje, kot si mislite. Potrebno ga je opredeliti in se posvetiti delu na sebi – če tega ne zmorete sami, se obrnite na strokovnjaka.

Brez naslova

Izpoved ženske, ki si je povečala prsi.

Foto: pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam