fbpx

‘It’ škornji Pariza: ta Chanel model nosijo vse ‘fashioniste’!

Moda

Visoki zlati škornji s podpisom Chanel so tako prepoznavni in vizualno učinkoviti, da ne potrebujejo prav nobenega dodatnega stiliranja, saj bodo najbrž vsi pogledi uprti samo vanje.

Verjamemo, da so imenovani škornji ‘it’ obutev, za katero bi ponorela prav vsaka modna navdušenka! Ne preseneča torej, da so novi Chanelovi škornji v zlati barvi že osvojili fashioniste v glavni modni prestolnici, Parizu. Čeprav je v trendu za jesen in zimo 2018/19 kar nekaj tako imenovanih ‘it’ modelov, pa so prav Chanelovi absolutni zmagovalec.

Sezona škornjev je že tu in s prihodom prvih hladnih dni si jih bomo še kako rade obule. Če bi imele točno te s podpisom Chanel, bi jih kajpak še raje nosile, mraz gor ali dol. Na svojih Instagram profilih so te zlate škornje že s ponosom pokazale številne modno osveščene Parižanke, ki slovijo po brezhibnem street style slogu.

Ti ‘statement’ škornji kovinsko zlate barve z učinkom nagubanega usnja so najbrž eden najdražjih modelov, ki ste jih kdaj videli, zato si jih žal ne more privoščiti vsaka fashionista. Tiste, ki imajo poleg okusa in ‘radarja’ za modne trende še dovolj debelo denarnico, pa so si jih z veseljem kupile in jih razkazujejo mimoidočim.

View this post on Instagram

? at CHANEL ÉTÉ 2019 show

A post shared by Gilda Ambrosio (@gildaambrosio) on

Ta model škornjev s podpisom Chanel, ki segajo nad kolena – izdelani so iz kozjega usnja – je v hipu prepoznaven in vizualno učinkovit, zato ne bo potreboval prav nobenega dodatnega stiliranja garderobe ali ‘outfita’, saj bodo najbrž vsi pogledi uprti le v obutev.

Povsem dovolj je, da srečnica, ki ima v lasti ta model, nadane zraven črn plašč ali jakno, na hlače ali krilo pa si obleče daljšo belo srajco. Odlično se ti škornji podajo tudi k mali črni obleki!

 

D. S.

Foto: Instagram, Boots in Fashion, Chanel.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam