fbpx

‘It’ torba tedna prihaja iz Zare v marmornem vzorcu!

Moda

Torbica kvadratne oblike z marmornim vzorcem in v globoki vinsko rdeči barvi je v trenutku postala hit, v kombinaciji z zlatimi dodatki pa se zdi kot ustvarjena za večerne priložnosti.

Za vrnitev priljubljenosti marmornega vzorca na notranji opremi, modnih dodatkih, od slednjih še posebej na torbicah, lahko ‘okrivimo’ fashioniste, ki na Instagramu dobesedno tekmujejo v objavljanju predmetov in interierja s tem vzorcem.

Marmor se je vrnil in ga bomo v jeseni 2018 lahko videvali povsod. Ena od torb z marmornim vzorcem je v hipu pritegnila našo pozornost in postala ‘it’ torba tedna: to je torbica kvadrataste oblike s podpisom modnega velikana Zara.

marmorni vzorec prevladuje na modnih dodatkih, tudi na pokrovih za telefone

Enega od razlogov, da je ženskam tako všeč, bi lahko našli v dejstvu, da je lepe vinsko rdeče barve, ki je že sama po sebi videti čudovito na modnih dodatkih.

Obenem izstopa s svojim videzom, marmornati vzorec pa ji daje posebno eleganten pridih. Tretji razlog je v tem, da ima torba ‘škatlasto’ geometrijsko obliko, ki jo imamo ženske še posebej rade za večerne izhode ter priložnosti.

Kovinski dodatki, denimo verižica za lažje nošenje preko ramen in zaponka v barvi rumenega zlata prekrasno dopolnijo globoko vinsko rdečo barvo. Cena te zanimive torbice, ki je postala ‘instantni hit’, pa je 56 evrov.

 

D. S.

Foto: Zara

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam