fbpx

Ivanka proti Melanii: Mačeho prekosila po ceni obleke, ne pa tudi po slogu

Moda, Novice, Znani

Melania Trump je znana po svoji ljubezni do prestiža, nismo še pozabili plaščka oblikovalcev Dolce&Gabbana, vrednega 44.000 ameriških dolarjev in skoraj nemogoče je prešteti njene pare louboutink ter obleke, vredne nekaj tisoč evrov. Zdi pa se, da se je Melania po nekaj modnih škandalih umirila, dostojno naslednico pa je našla v soprogovi hčerki Ivanki.

Donald Trump je pred dnevi na svojem zasebnem golfskem igrišču v New Jerseyju gostil ugledne goste poslovnega sveta. Ob predsednikovi strani sta stali tudi soproga Melania in hčerka Ivanka s svojim soprogom Jaredom, s katerim imate tri otroke.

Obe dami družine Trump sta bili oblečeni v glamurozni kreaciji priznanih oblikovalcev, za skromnejšo pa se je tokrat izkazala Melania, ki je oblekla elegantno in ženstveno rožnato obleko s podpisom hiše Monique Lhuillier.

Obleka s cvetličnimi motivi je na voljo za 1.795 ameriških dolarjev, Melania pa jo je nosila že ob lanskoletnem obisku Ohia.

Ivanka je blestela v nekoliko dražji obleki Rolanda Moureta, ki stane vrtoglavih 2.265 dolarjev. 36-letnica je obleko kombinirala s preprostimi salonarji v kožni barvi, medtem ko je njena mačeha za to priložnost obula 12-centimetrske petke s podpisom Christiana Louboutina, ki jih je nosila že lani.

Melania in Ivanka imata že vrsto let podoben modni okus – najljubše so jima oblikovalske obleke, ki na diskreten način poudarjajo obline, trendovski vzorci ter vpadljivi kroji.

Foto: Profimedia, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam