Izbrali smo 7 najboljših postelj boxspring

25. november 2023

Izbrali smo 7 najboljših postelj boxspring

25. november 2023

Izbrali smo 7 najboljših postelj boxspring

25. november 2023

Ker pozimi ni lepšega, kot se zaviti v toplo odejo na udobni postelji.

Pozimi je prijetno ostati doma in uživati v udobju toplega kavča ali postelje. Slednja je še kako pomembna za dober spanec, zato je nakup kvalitetne postelje res pomembna odločitev, ki je ne gre jemati zlahka.

Znamka IL Ambienti ima odlično izbiro boxspring postelj, ki postajajo vse bolj iskane. Gre za visokokakovostno, višjo posteljo, narejeno iz naravnih materialov, pri čemer mnogi izmed njih preprečujejo oz. lajšajo marsikatero zdravstveno težavo.

Tudi vzmetnice sledijo najsodobnejšim trendom glede udobnosti in naravnega položaja spanja, obenem je oblikovanje postelj avantgardno, tako da postelja ni le namenjena spanju ampak tudi polepša prostor.

Ker je boxspring postelja dvignjena višje nad tlemi, olajša vstajanje iz postelje, poleg tega pa to zagotavlja boljše prezračevanje, s čemer se preprečuje ter zmanjšuje rast plesni.

Spodaj boste našli 7 najboljših boxspring postelj:

Postelja Loft

Visoka kakovost za najbolj zahtevne kupce

Blagovna znamka IL Ambienti je v okviru družinskega podjetja prisotna na slovenskem trgu že od leta 1991. V letu 2018 se je blagovni znamki IL Ambienti pridružila cenovno ugodno naravnana blagovna znamka YES-top cene pohištva.

Ponudba obeh blagovnih znamk temelji na kvalitetnem pohištvu in zadovoljuje najzahtevnejše kupce, mlade kupce, ki si šele ustvarjajo dom in vse tiste, ki si opravljajo drogo stanovanje ali stanovanja za oddajo v najem.

Postelja Bellezza

Obe blagovni znamki zastopata renomirane evropske in svetovne blagovne znamke kot so Nolte, Rolf Benz, Nobilia, Express, Bora, Ada, Rauch, …ki ponujajo kakovostno blago za najbolj zahtevne kupce in kupce, ki k nakupom pristopajo racionalno oz. šele pričnejo z opremljanjem prvega stanovanja ali hiše.

Postelja Sleep

V okviru blagovnih znamk IL Ambienti in YES lahko stranke izbirajo med kuhinjami, dnevnimi sobami, spalnicami, otroškimi sobami in zadnjem času tudi vse bolj iskane boxspring postelje. Obe blagovni znamki namreč ponujata največjo izbiro boxspring postelj v Sloveniji.

Style. Več novic