fbpx

Izbranka Luke Dončića rada nosi drzne kose

Moda

Anamaria Goltes, mladenka, ki je osvojila srce Luke Dončića, je s svojim stasom očarala tudi Zlatarno Celje in po Tini Maze postala obraz srebrnih kolekcij Lencia.

Da se ji prefinjeni in nekoliko drznejši kosi nakita izvrstno podajo, dokazujejo fotografije, na katerih je odeta v novi srebrni kolekciji Lencia Layers in Lencia Angular, ki ju je ustvarila oblikovalka Olga Košica. Na prvi pogled čisto drugačni zasnovi nakita povezuje dvoje, in sicer večna eleganca ter spogledovanje z abstraktnim slogom, kar izvrstno dopolnjuje Anamariin slog in njeno atraktivno podobo.  

Kolekcija Lencia Angular pa predstavlja popolno nasprotje nežni eleganci, a hkrati tako kot Lencia Layers odklanja načela simetrije in vse, kar je povezano s pravilnimi oblikami. Prstan, uhani in ogrlica kot enoten paket drznosti kljubujejo družbenim pravilom, kar je hkrati razkošje in blagoslov vsake pripadnice nežnejšega spola.

Kolekcija z brezčasno kombinacijo rumene barve srebrne kovine ter kot granat rdečih kamnov bo navdušila vse samozavestne ljubiteljice nezmotljive elegance.

Anamaria je o sodelovanju z Zlatarno Celje povedala: 

»V veliko čast mi je, da lahko nadaljujem tradicijo, ki so jo pred mano zaznamovale Tina Maze, Martina Kajfež, Nadiya Bychkova ter ostale znane osebnosti. Nakit Zlatarne Celje nosim že od malega, zato se mi zdi, da je zdaj, ko so me izbrali za svojo ambasadorko, krog sklenjen.«

Foto: Zlatarna Celje


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam