fbpx

Izdelava nakita s Tino Mežek

Dogodki, PR novica

Didakta je izdala knjigo Izdelava nakita s Tino Mežek, v kateri se boste korak za korakom naučili sami izdelati moderen in unikaten nakit, ki ga boste z veseljem nosili ali podarili.

Didakta je izdala knjigo Izdelava nakita s Tino Mežek v kateri se boste korak za korakom naučili sami izdelati moderen in unikaten nakit, ki ga boste z veseljem nosili ali podarili.
Prikazani so postopki izdelave nakita iz polimerne gline ali bolj poznane mase FIMO. Nazorno so opisani postopki mešanja mase, različne tehnike izdelave, izdelovanje zaključkov iz žice ter še mnogo drugih podrobnosti.

slika tina

 

 

 

Tina Mežek je po poklicu zlatarski mojster. Z oblikovanjem nakita se ukvarja že 20 let. Njena dela so bila objavljena v številnih slovenskih modnih revijah, postopke izdelave je objavila v ameriški reviji Step by Step Wire Jewelery ter slovenski reviji Unikat.

 

 

Izdelava nakita

Spremno besedilo iz knjige

Če ste začetnik ali že pravi mojster umetnik, vedno se najde nekaj novega, neznanega in osupljivega.

Zakaj sploh izdelujemo nakit? Da se kreativno izrazimo? Sprostimo veselje, ko s svojimi rokami iz majhnih perlic, žic, mase … izdelamo prekrasen kos unikatnega nakita? Ali pa preprosto hočemo le popestriti svojo garderobo?

Večina od vas se bo strinjala z vsemi vprašanji zgoraj. Mislim, da vsi radi ustvarjamo z novimi tehnikami, materiali … skratka radi nosimo svoj nakit, ki smo si ga sami izdelali za različne priložnosti. Ob tem uživamo dvakratno, prvič ko ga izdelujemo, drugič pa ko ga z veseljem in ponosom nosimo.

Upam, da boste v knjigi našli vsaj eno stvar, ki vas bo navdušila, naučila nekaj novega in popeljala v čudoviti svet ustvarjanja. Našli boste postopke izdelave različnega nakita, ki vas bodo po korakih pripeljali do končnega izdelka. Ne pustite se ujeti v kalup, prepustite svoji domišljiji prosto pot in ustvarite čisto svoj kos nakita.

Poiščite materiale po svojih predalih in se nam pridružite pri izdelavi nakita. Veselo na delo!

Nina Berčič Demšar, urednica

 

100 strani, format: 28 x 22 cm, cena: 24,99 €
Urednica knjige Nina Berčič Demšar
Založba Didakta, www.didakta.si/nakit

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam