fbpx

Izkušnja nagrajenke natečaja: Vse se začne s poljubom

Lepota

Tako je bralka Nika prestala poseg oblikovanja ustnic.

Poljubljanje je eno najbolj prijetnih in intimnih izkušenj, kar jih poznamo, zato so tudi ustnice eden najbolj čutnih in zapeljivih delov obraza vsake ženske. Privlačna oblika in polnost ustnic pa ne vpliva zgolj na poljubljanje, temveč tudi na videz celotnega obraza.

Tako na primer tanke ustnice obrazu lahko dajejo videz resnosti, strogosti ali zaskrbljenosti, zato si dekleta in ženske pogosto želijo polne, zapeljivo oblikovane ustnice.

S takšno željo se je na nagradni natečaj prijavila tudi naša bralka Nika, ki nam je zaupala svoje spomine na prvi poljub.

»Svojega prvega poljuba se v resnici spominjam le bežno, pomešan je z močno nostalgijo in najstniško sanjavostjo, zato lahko bolje opišem svoje občutke kot samo situacijo.

Spominjam se nerodnega prestopanja, divjega plesa metuljčkov v trebuhu in rahle vrtoglavice, ki je nastopila po poljubu. Če na dogodek pogledam z današnjega vidika, lahko trdim le to, da absolutno nisem vedela kaj počnem. Od tedaj je minilo že kar nekaj časa in sedaj se že veselim svojega prvega ‘after Medved Višnjar’ poljuba.«

Nika pred posegom

Vodilo pri oblikovanju ustnic pa je seveda zmernost in premišljanje odločitve, pri čemer se upošteva anatomija obraza in poteze ustnic.
Zaobljene, čvrste ter polne ustnice so značilne za mladosten in ženstven obraz. Obrazno tkivo pa žal z leti izgublja naravno vlažilno snov – hialuronsko kislino, zato vam na pomoč lahko priskočijo v Medved Višnjar estetski kliniki.

Nika se je pred posegom posvetovala z dr. Igorjem Višnjarjem

S pomočjo polnil vam v posegu, ki traja le 30 minut, ustvarijo čudovito obliko ustnic, hkrati pa napnejo tudi nežno kožo, ki izbriše nadležne navpične gubice nad zgornjo ustnico.

Nika je priznala, da je s posegom oklevala:

»O posegu povečave ustnic sem razmišljala že nekaj časa, ampak me je strah pred bolečino in neustreznim rezultatom vedno ustavil. Oba pa sta že po prvem posvetu z dr. Igorjem Višnjarjem izpuhtela v nič. Bil je namreč strokoven, človeški in zelo simpatičen. Všeč mi je bilo, da je takoj razumel mojo željo. Želela sem, da mi zgornjo ustnico poveča le toliko, da bo sorazmerna s spodnjo.«

S pomočjo polnil vam v posegu, ki traja le 30 minut, ustvarijo čudovito obliko ustnic, hkrati pa napnejo tudi nežno kožo, ki izbriše nadležne navpične gubice nad zgornjo ustnico.

Za oblikovanje ustnic v Medved Višnjar estetki kliniki uporabljajo polnila Belotero

»Rezultat je naravnost fantastičen. Moje ustnice so po kratkem, nebolečem posegu s hialuronom videti polne, sočne, a vendar naravne. Še posebej hvaležna pa sem, da sem se skozi celoten proces počutila varno, upoštevano in v vrhunski oskrbi,« je bila po posegu vidno navdušena Nika.

Učinek je viden takoj in traja med 12 – 18 mesecev. Po posegu je, zaradi možne otekline, priporočljivo uporabljati hladilne gele, intenzivnejše poljubljanje pa bo moralo počakati kakšen dan.

Da bodo vaši poljubi še slajši, vam v Medved Višnjar estetski kliniki omogočajo oblikovanje ustnic z uporabo polnila Belotero.
Vas zanima? Pošljite jim sporočilo ali pa jih pokličite na telefonsko številko 031 858 905.

Foto: Jan Gregorin


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam