fbpx

Izpoved: “Mož se pritožuje, da premalo seksava!”

Odnosi

Priznali ali ne, seks je pomemben del vsakega razmerja. Na začetku je vse lepo in sanjsko, ko pa pridejo otroci, z njimi povezane obveznosti, kariera, pa se stvari lahko zelo hitro obrnejo.

Največkrat se nad pomanjkanjem posteljnih aktivnosti pritožujejo moški in na tako težavo je naletela tudi naša bralka, ki je zapisala (njen zapis smo pustili v izvirniku):

“Od 7-17:00 je v službi. Glede na zgodbice, ki jih pripoveduje, se mi zdi, da je efektive nekje 50%.
Popoldan tiči v garaži, v lopi, na kosilnici, skoz okol hiše neke brklja in popravlja brez veze, al pa tiči pri sosedovih, pri starših, bratih, na gasilcih, na nogometu.
Doma ne mrdne nič. Vso gospodinjstvo je na meni, kuhanje v 90% nabava špecerije 90% časovno, denar že sterjam. Nekaj časa sem neregala in sva se kregala skoz zarad tega, sedaj sem dvignila roke.
Vso delo z otroci je na meni. Ko kam gremo z otroci (2, 4 in 7 let) si rajši roko odgrizne, kot da bi šel z nami. Za dopust se tudi pogajamo ali bo zdržal 10 dni al bomo šli že po 5-7 dneh domov. Ajd otroci ga obožujejo in je vredi oče, ampak obveznostim se ogne, če se le da.

Ko kam grem jih porihta. Ostalo pa ostane.
Vrt imam sama prek. Pokosi mi enkrat na mesec pa še to moram težit do onemoglosti.
In potem on cele dneve tako naokoli. Zvečer pride not, se poči na kavč, jaz otroke spat, pripravi oblačila za drug dan, posesaj, pospravi kuhinjo, pospravi in obesi oblačila, on tačas lepo drka tv in gsm, če mu težim za pospravljanje samo zvija z očmi. Potem se vsedem na kavč. Gledava itak to kar on hoče, ker bog ne daj, da bi jaz si kdaj kaj izbrala. Tam okoli 00:00 ko jaz že 4x zakinkam pa bi gospod hopa cupa. Pa samo bejž.
Aja jaz tudi hodim v službo. Odsotna sem 9 ur na dan. Zaslužim isto kot on. Bajto in parcelo sva financirala in tudi dejansko realno plačala pol pol.
Sprašujem se, če ne bi imela manj dela, če bi bila ločena. Tedaj bi otroci vsaj 2 dni na teden bili pri očetu in bi jaz lahko 2 dni držala noge v zrak. Jeze bi imela vsekakor manj.
In ne mi sedaj kaj sem gledala, ko smo otroke delali. Vmes smo zidali in urejali hišo. Tisto je bil zelo priden. Potem smo se vselili v hišo in je še nekaj časa nekaj sodeloval, od kar sem bila 2 leti doma zaradi bolniške in porodniške za najmlajšega pa se je totalno razvadil in si misli, da je gost v bajti. Še 7 in 4 letnica več sodelujeta.
In potem se sprašuje zakaj ne dobi za seksat. Pa kje te mam voljo sploh.”

Odziv na njen zapis je bil izjemen. Kaj so ji odgovorili drugi, pa si preberite TUKAJ.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam