fbpx

IZPOVED: “Sodelavka se je vame noro zaljubila!”

Odnosi

V pisarnah preživimo veliko časa in med sodelavci se pogosto razvijejo čisto posebni odnosi. Včasih so to prijateljski, nemalokrat pa se lahko razvijejo tudi v kaj več – seveda, če je simpatija prisotna na obeh straneh. Kaj pa, če nekateri prijaznost razumejo drugače?

To se je pred kratkim zgodilo bralcu, ki nam je zaupal svojo zgodbo (zapisa nismo pravopisno popravljali):

“Tik pred korono smo dobili novo sodelavko, stara isto kot jaz. Oba v 30ih. Jaz sem do vseh sodelavcev in sodelavk zelo prijazen, jim pomagam, se z njimi pogovarjam kot da smo najboljši prijatelji že iz otroštva in podobno. Ampak ta sodelavka verjetno narobe razume mojo prijaznost. Prve dneve je delala s sodelavcem, ki je imel takrat res slab dan, saj ga je nekaj žena razjezila, no, to svojo jezo je nato znašal nad tanovo, zato ji ni nič povedal prav kaj in kako more delati in je obstala v količini. Jaz, nežna in prijazna duša, sem ji šel pomagat, si vzel čas in ji vse lepo razložil kaj pa kako. In potem se mi je ne vem kolikokrat zahvalila. Čez čas mi je ena druga “X” sodelavka rekla, da ji je tanova rekla, da sem ji zelo všeč in da se kar topi, ko grem mimo nje. Sem si mislil ok. nič hudega, vsakemu se kdaj kdo dopade.

Dva tedna nazaj dobim njen sms, in se predstavila lepo, da je še danes zelo vesela, da sem ji že velikokrat pomagal ipd. Ok, se ji zahvalim nazaj. Ampak ni nehala pisati. Ženska seveda ve, da sem poročen in imam otroka, ter da živimo na svojem oz. da imam porihtano življenje.

Prejšnji teden me je po službi vabila na pijačo v smislu, kot prijatelja. Seveda zavrnem in se izgovorim, da me žena ubije, če se ob minuti ne prikažem doma, češ, da ima naštudiran čas koliko časa rabim, da pridem iz službe domov. Potem mi je cel teden nosila neke prigrizke, od čokoladic, do bombonov. Vprašam to x sodelavko, če jo vpraša kaj glede mene, ker se nekam čudno obnaša zadnje dneve. Ta jo vpraša, in ji pove, da če bi bil samski, bi vse naredila, da bi me osvojila …

In včeraj mi je poslala sms, da sem ji zelo všeč, da bi kdaj vseeno šla lahko na pijačo itd. Nisem odgovoril nič nazaj. Povedal sem ženi, da sem sodelavki zmešal glavo, pa se da zgoditi, da bo gnjavila. Žena se je samo nasmejala in rekla, da je že to vajena pri meni, češ da takoj vidi, kako me druge ženske gledajo.

Danes je delala z mano. Prišla je oblečena v službo kot ena prostitutka. Sodelavke so se smejale, meni pa ni blo ravno smešno. Šel sem do šefa in mu povedal, da bi bil vesel, če enega od naju dveh premestijo v drugo smeno, preden mi ta ženska sranje naredi, ta je pa rekel, da to ni mogoče, ker jih je v oni smeni že tako preveč.

Prej, ob 11h zvečer sem spet dobil njen sms, ampak samo z vprašanji, če kaj vem, kaj bova jutri delala in kako je delati z njo.

Da ji izbijem veselje do mene, kaj naj naredim? Kakšni nasveti? Žena mi je predlagala, naj stroj navijem dokonca, da ne bo folgala pobirati in tako se ji bom mogoče zameril. Kar mi glih ni všeč, ker nisem nesramen človek.

Upam na kakšen dober oz. pošten in prijazen nasvet.

Res nočem, da grejo stvari pri njej predaleč. Saj je luštna, ampak imam rad ženo in otroka, zato me ne zanima. V bistvu niti ne maram ljudi, ki rinejo v človeka, kateri je že poročen/zaseden in ob enem še ima otroka oz. družino.

Nasvete, ki so mu jih zapisali bralci, pa lahko preberete TUKAJ.

Foto: profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam