fbpx

Izpoved ženske, ki je v zvezi s poročenim moškim: Vem, da sem ženska, ki jo sovražijo druge ženske!

Odnosi

28-leta Nina (ime je izmišljeno) ima razmerje s poročenim moškim, ki ima družino. Spoznala sta se v službi in med njima je bila kemija že od prvega trenutka, ko sta se zagledala.

Spoznala sta se v službi in med njima je bila kemija že od prvega trenutka, ko sta se zagledala. Na službenem izletu sta se poljubila in od takrat sta v skrivni zvezi. Nina ve, da ima on doma ženo in otroke in včasih lahko na to pozabi, drugič pač ne.

Preberite še: S kakšnimi ženskami varajo moški?

“Kadar je z mano, svet okoli naju ne obstaja

Vem, da sem ženska, ki jo druge ženske sovražijo. Jaz sem namreč tista, ki uničuje družine, saj spim s poročenim moškim. Kaj naj rečem? Tega si nisem želela. Zaljubila sem se v tega moškega, čeprav mi gre velikokrat po glavi, da to ni v redu in da tako ne bo šlo več naprej.

Preberite še: Vem, varala sem … ampak mi ni žal!

Vidiva se največkrat pri meni doma, trikrat tedensko. Doma reče, da gre s prijatelji na pijačo ali da mora dlje časa ostati v službi. Ko sva skupaj, pozabiva na vse okoli sebe, leživa v postelji, se ljubkujeva, pogovarjava in seksava. Pri tem moram paziti, da nikjer ne puščam svojih sledi – šminko, lase ali praske, saj žene to takoj opazijo. Ne smem nositi niti parfuma.

On se po seksu nikoli ne oprha, saj bi bilo to preveč očitno – kdo pa pride domov iz lokala ali službe sveže oprhan?

Preberite še: Nadaljevanje: Vem, varala sem … ampak mi ni žal!

Čustev ne moreš odmisliti

Ko je pri meni, je vse lepo. Vem pa, da bo odšel domov in zaspal poleg druge. Zjutraj ga bodo zbudili otroci, za mizo bo sedel s svojo ženo in zajtrkoval. To me boli in zaradi tega o tem ne želim razmišljati. Če kdo misli, da je v tem razmerju lahko izklopiti čustva, se grdo moti. Vedno malo boli.

Preberite še: Kaj si mora zapomniti vsaka prevarana ženska?

Globoko v sebi vem, da nikoli ne bo zapustil svoje družine. To vem že od prvega dne, pa vendar ne morem stran od njega. Zaradi tega tudi vem, da to ne bo dolgo trajalo. Morala bom potegniti črto pod to razmerje, ko bo začelo preveč boleti. Do takrat pa bom še vedno ženska, ki jo sovražijo druge ženske.”

Foto: Shutterstock


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam