fbpx

J. Lo je med obiskom Pariza poskrbela za opaznost

Dogodki, Dogodki, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

S svojo sproščeno podobo je slavni par navduševal vse mimoidoče, dokler se ni odpravil v muzej Louvre…

Očitno je dovolj, da Jennifer Lopez in njen spremljevalec Alex Rodriguez obiščeta Mesto luči in že izvabita začudenje ali celo prometni kolaps. In to pri tako posvetnih stvareh, kot jih izvaja na tisoče turistov vsak dan pred pariškimi znamenitostmi.

Kaj sta počela? Pevka in nekdanji športnik sta obiskala vse to, kar smo vsi, ki smo kdajkoli šli v Pariz, vozila sta se tudi z mestnim avtobusom in stikala za predmeti v prodajalnah s spominki. Potem pa sta odšla v Louvre, enega najbolj znanih muzejev v Parizu in tukaj se jima je v modnem smislu zataknilo.

Alex je modne kritike očitno razočaral s svetlo modro srajco in belimi hlačami, J. Lo pa z damsko koktejl obleko, zapeto do vratu. No, lahko se vsekakor strinjamo, saj njuna videza nista bila primerna času in prostoru. Prvi je bil videti, kot da gre na piknik in je pri tem pozabil outfitu primerne čevlje, za povrh na njegovih hlačah prav opazno manjka pas.

Poglejte to srajco. Čez prsni koš je odločno pretesna!

Predolge hlače, ki so zataknjene v nekakšno urbano verzijo gojzarjev, ga za povrhu v pasu naredijo debelejšega, kot v resnici je. Poleg tega je srajca na njegovih prsih pretesna: seveda nam je jasno, saj nismo butasti, niti slepi, da je pod to srajco gora mišic, ker je gospod nekdanji vrhunski športnik, a pri njegovem denarju bi lahko izbral boljšo srajco ali si jo dal narediti po meri.

Mar nista tukaj precej bolj simpatična in primerno oblečena za obhod mesta?

Jen je sicer za Louvre oblekla ljubko obleko s podpisom Gucci in dodala torbo Valentino, vseeno pa je bila videti, kot da gre na razgovor za službo pri kaki modni reviji, ne pa na večurni obhod Louvrea, za katerega si je treba vzeti, če hoče človek sploh kaj videti, najmanj pol dneva ali raje več. Kako ji je uspelo postavati pred slikami na teh visokih petah, ki jih je obula, nam vsekakor ni jasno.

Zdelo se je prisiljeno in ‘nastavljeno’ posebej za fotografe, zato bomo dali njuni modni podobi tokrat minus, za povrh pa sta z videzom oba zgrešila in nista bila oblečena priložnosti primerno. Najbrž se strinjate z nami, da sta na preostalih fotografijah iz Pariza sicer videti prav simpatično ter sproščeno. V plus pa jima štejemo, posebej Jenny, ki je videti manj sitna od Alexa, da sta prijazno pozirala mimoidočim radovednežem.

 

Foto: Just Jared, Celebrity Gossip, The Guardian


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam