fbpx

J. Lo je padec na odru obvladala kot prava profesionalka!

Znani

Jennifer Lopez, priljubljena pevka in latino diva se je v soboto spotaknila na odru med nastopom v Las Vegasu… in se v hipu pobrala, ne da bi ob tem zgrešila en sam ton pesmi!

Slavna lepotica je to soboto med nastopom končala na tleh, malodane v maniri svoje uspešnice On the Floor (Na tleh). Toda 49-letna J. Lo je dokazala neverjetno gibčnost ter predvsem profesionalnost, saj se je v trenutku pobrala s tal in pri tem pela naprej – preskočila ni niti enega tona v pesmi, ki jo je izvajala v tistem trenutku, odpela jo je na ritem natančno ne glede na nespreten padec.

Ikona stila in super uspešna zvezdnica je v soboto nastopala pred nabito polno dvorano v Las Vegasu, ravno je izvajala svojo drugo pesem tistega večera z naslovom Dance Again, medtem pa je pošiljala pozdrave in udarjala v dlani srečnim oboževalcem, ki so se gnetli tik ob odru.

Takrat se je zgodilo: med enim od pozdravov v dlan oboževalcu se je J. Lo je nenadoma nagnila in prenizko ter prehitro počepnila k njemu, pri tem pa je izgubila ravnotežje in pristala na tleh, nogi sta se ji zvili in tako je pristala na svoji občudovani zadnjici.

Brez zagretih twitterašev padca še videli ne bi

J. Lo ta padec ni niti za trenutek zmedel, pokazala je gibčnost in moč pol mlajše osebe ter v milisekundi vstala s tal, kot da se nič ni zgodilo. No, malce ji je pomagal na noge tudi zagreti oboževalec, ki je bil tedaj ob njej. Vse se je zgodilo tako hitro, da so padec opazili samo tisti, ki so bili čisto blizu in so snemali video za družbena omrežja.

Ironija usode je hotela, da se je Lopezova spotaknila prav pred pesmijo ‘On The Floor’, kot da bi bil padec nameren oziroma zrežiran (kar ni bil). Latino pevka ima pred seboj še štiri nastope, preden bo končala rezidenčno gostovanje v lasvegaški koncertni dvorani Zappos Theatre, ta se nahaja znotraj sklopa Planet Hollywood, skupno pa si bo Lopezova med to rezidenco nabrala 126 nastopov.

Po končanem koncertu so do J. Lo pristopile njene prijateljice Selena Gomez, Jessica Alba in Sofia Vergara ter se fotografirale skupaj s pop zvezdo, ki je bila videti očarljivo in osupljivo v modri obleki z bleščicami, ta se je njenega telesa oprijemala kot druga koža in ima nadvse zanimive izreze na prsnem delu, na trupu ter bokih.

26-letna Selena Gomez (zgoraj na sredini v družbi kolegic) je bila videti sproščena in dobre volje v temno modrem svetlečem topu in svetlo modrih svilenih hlačah. Cvetočo J. Lo, ki ne kaže svojih let, pa je kajpada med nastopom iz občinstva spremljal tudi njen partner Alex Rodriguez, nekdanji profesionalni igralec baseballa, s katerim se Lopezova dobiva že 18 mesecev.

Filmska igralka Jessica Alba, 37, ki je tudi soustanoviteljica ‘etičnega in zelenega’ podjetja Honest Company, je izstopala v črni obleki z bleščicami, medtem ko je 46-letna Sofia Vergara za koncert prav tako izbrala črno obleko z bleščicami.

Na zabavi po koncertu sta bili med drugimi še 21-letna pop zvezda Becky G in 23-letna pop pevka ter manekenka Dua Lipa, ki sta se v zaodrju družili s še eno hollywoodsko igralko, 41-letno Sarah Michelle Gellar. J. Lo se kajpak ni mogla upreti selfieju, ki ga je objavila na Instagramu in zapisala, da se zabava z lepoticami ter s svojim ljubčkom, ki jih je vse poimensko označila v objavi. Tudi ostale zvezdnice se niso mogle upreti objavam na svojih Insta profilih in se pohvalile, da so v družbi J. Lo ter se imajo čudovito.

View this post on Instagram

Awesome show ? @jlo #vegas ???

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

View this post on Instagram

@jlo @phvegas ???

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Zvezdniška Jennifer Lopez je sicer začela svojo rezidenčno turnejo v Las Vegasu z naslovom ‘All I Have’ že leta 2016 in s soboto vred ‘oddelala’ 122 predstav, do 29. septembra so ji po pogodbi ostali še štirje nastopi.

 

D. S.

Foto: Daily Mail, Just Jared, Hollywood Reporter, CeleBuzz, Twitter, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam