J.Lo s to gesto podžgala zlobne jezike

10. julij 2024

J.Lo s to gesto podžgala zlobne jezike

10. julij 2024

Pa ravno na to pesem je spomnila svoje sledilce … Sumljivo, sumljivo.

Pevka Jennifer Lopez je svoje sledilce na Instagramu spomnila na pesem Cambia el Paso, ki jo je objavila pred tremi leti. Pesem naj bi govorila o koncu njene dolgoletne zveze z nekdanjim igralcem bejzbola, Alexom Rodriguezom. Da se je na to skladbo spomnila sedaj, ko so vse oči uperjene v njen razpadajoči zakon z Benom Affleckom, pove marsikaj – tudi zato, ker se naglo približuje 17. julij, ko praznujeta drugo obletnico poroke.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

“Njeno življenje je zdaj boljše brez njega/Ve, da je njeni boki ne bodo pustili na cedilu/Ne potrebuje nikogar, da bi se počutila dobro/Ne spodleti ji,” med drugim v pesmi prepeva J.Lo, ki se ob tem poželjivo valja po plaži in razkazuje svoje atribute, za katerimi je verjetno jokal marsikateri bivši ljubimec.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Lepotica je govorice o nesrečnem Benu, ki je ob njej po svetu večkrat hodil z mrkim obrazom, med drugim tudi v Parizu, kjer sta preživela medene tedne, večkrat demantirala. Ni pa se več oglasila, ko so mediji začeli poročati o tem, da se je Ben izselil iz skupne vile. Tako njo kot tudi njega so v javnosti večkrat ujeli brez poročnega prstana, zadnja negativna vest iz njunega tabora pa je govorila o tem, da prodajata skupne umetnine … Njunemu zakonu zares slabo kaže …

Avtor
Piše

I. K.

Style. Več novic