fbpx

J Plasma: Najboljši postopek za napenjaje kože na obrazu in telesu

Lepota, Obraz, PR novica, Prva stran

J Plasma najbolj učinkovito dvigne (lifting), napne in oblikuje kožo na obrazu, česar ne moremo doseči z nobeno operacijo.

Mirno lahko rečemo, da je med vsemi napravami za estetske nekirurške posege, ki so danes na voljo, J Plasma najbolj revolucionarna. Rezultati, ki jih dosegamo z drugimi napravami, trenutno prisotnimi na trgu, in z operacijami se ne morejo primerjati z rezultati, ki jih daje J Plasma. Z njo lahko dosežemo to, za kar smo doslej verjeli, da je nemogoče.

Kaj je J Plasma?

J Plasma je napredna energetska naprava, ki združuje edinstvene lastnosti hladne helijeve plazme in radiofrekvenčne (RF) energije. Helijeva plazma fokusira RF-energijo; tako je nadzor nad učinki na tkiva boljši, to pa omogoča visoko raven natančnosti in skoraj v celoti prepreči neželene poškodbe tkiva.

Ta naprava uporablja t. i. hladno plazmo, tj. četrto agregatno stanje snovi. Skozi cev spustimo radiofrekvenco in plin helij, ki se med potjo skozi cev ionizira – preide v vzbujeno stanje, kar je videti kot plazma ali blisk. Plazma se uporablja za pomlajevanje kože obraza in napenjanje kože na drugih delih telesa.

Ključne prednosti J Plasme so:

 1. Deluje usmerjeno in natančno, in sicer le na vrhnji sloj kože, tako da preostali sloji kože ostanejo nepoškodovani.
 2. Kožo napne najbolj učinkovito.
 3. Najbolj učinkovito spodbudi tvorbo novega kolagena, pomlajevanje in obnovo kože.
 4. Ne uporablja toplotnega učinka in je izjemno varna.
 5. Nizko tveganje za poškodbe okoliškega tkiva:
  • Zmanjšana stranska in globinska toplotna porazdelitev.
  • Dolžina toka plazme je nadzorovana in odmerjena z mikronsko natančnostjo.
 6. Manj dima, vonja in eshare (mrtvega tkiva na površini kože zaradi opeklin):
  • Stranka ni podvržena električnemu toku.
  • Učinkovito deluje na različne tipe tkiv.

Kako deluje J Plasma?

Plazma nad kožo ustvarja plamen, ki odstranjuje gube, brazgotine in sloje kože ter ob tem kožo v največji možni meri napne oz. pomladi. Če se uporablja podkožno s ciljem oblikovanja telesa, se s posebnim nastavkom uvede pod kožo, in ta se napne s plazmo.

Za  kaj uporabljamo J Plasmo?

J Plasma najbolj učinkovito dvigne (lifting), napne in oblikuje kožo na obrazu, česar ne moremo doseči z nobeno operacijo, ter daje naravni videz. Rečemo lahko, da J Plasma nadomešča klasični operativni facelifting. Napne, dvigne in oblikuje celoten obraz, in to ne glede na starost stranke. To je najučinkovitejši postopek za zmanjšanje gub, dvig vek, korekcijo podočesnih mešičkov, dvig obrvi in za pomlajevanje kože. Izjemno učinkovito odstranjuje brazgotine aken, keloide in hipertrofične brazgotine ter zdravi tumorje. Za napenjanje in pomlajevanje kože jo lahko uporabljamo tudi na področju vratu.

Uporabljamo jo tudi za napenjanje odvečne kože po porodu ali hujšanju, torej za oblikovanje telesa. Poseg z J Plasmo je najučinkovitejši postopek napenjanja odvečne kože in oblikovanja telesa ter nadomešča abdominoplastiko. Poseg se lahko opravi na celotnem telesu: na podbradku, nadlakteh, trebuhu, bokih in hrbtu. Če so prisotni maščobni skupki, te najprej odstranimo z liposukcijo, takoj nato pa opravimo postopek z J Plasmo. To je tudi najustreznejša metoda za dvig zadnjice in odstranjevanje celulita.

Kako poteka postopek?

Kadar poseg opravljamo na obrazu, je treba uporabiti lokalno anestezijo, plazma pa se uporabi na celotnem obrazu. Posebej smo pozorni na težavne predele, kot so brazgotine in gube. Potem ko smo s plazmo prešli celoten obraz, sledi beljenje kože, ki se lušči in obnavlja z novim kolagenom. Pri napenjanju kože uporabimo lokalno anestezijo, po potrebi – če so prisotni maščobni skupki – sledi liposukcija, takoj nato pa postopek z J Plasmo. Če maščobnih skupkov ni, se postopek z J Plasmo izvede takoj po anesteziji. Pod kožo uvedemo poseben nastavek, v katerem se vidi plamen, ki med postopkom napenja kožo.

Koliko postopkov je treba opraviti z J Plasmo?

Potreben je samo en postopek.

Kako dolgo traja okrevanje po posegu z J Plasmo?

Pri posegu na obrazu traja okrevanje povprečno od 7 do 10 dni, lahko pa tudi več ali manj, kar je odvisno od intenzivnosti postopka in števila prehodov plazme čez obraz. Odstopanja ni mogoče natančno predvideti, saj na trajanje okrevanja vplivata tudi reakcija in nega kože. S pravilno nego kože lahko pomembno skrajšamo čas okrevanja. Po posegu nas zdravnik seznani z natančnimi navodili za nego kože. Najpomembnejše je na kožo redno nanašati mazila in jo prekrivati z obkladki. Žal v tem času videz ni ravno najboljši, na kar je treba stranko psihično pripraviti že pred posegom. Toda vsak trenutek neugodja po posegu se poplača, saj vas poseg lahko pomladi tudi za 20 let. Po tem obdobju se lahko pojavi blaga prehodna rdečica, ki se brez težav prikrije.
Po posegu na telesu – če ni vključeval liposukcije – okrevanja praktično ni. Če pa je bila opravljena tudi liposukcija, traja okrevanje od tri do pet dni; v tem času priporočamo čim manj telesnih naporov.

Kdaj se pokažejo rezultati posega z J Plasmo?

Pri posegu na obrazu se rezultati pokažejo po približno desetih dneh, medtem ko se pri napenjanju odvečne kože rezultati vidijo že med samim posegom. Sčasoma se rezultati še izboljšajo.

Kako dolgo trajajo rezultati J Plasme?

Rezultati so trajni.
J Plasma je najboljša naprava za oblikovanje telesa, tj. za napenjanje odvečne kože. Želeni rezultat dosežemo z zgolj enim postopkom. Poseg se opravi v lokalni anesteziji. Po potrebi se tik prej opravi manjša liposukcija. Pri posegu uporabljamo poseben nastavek, ki praska kožo in jo nato s plazmo učinkovito napne. Ne obstaja nič, kar bi dalo vsaj približno tak rezultat kot J Plasma, niti operacija ne. Rezultat je trajen.

Kako poteka poseg napenjanja kože po porodu z napravo J Plasma, si lahko ogledate tukaj:

Rezultat posega napenjanja kože na trebuhu z J Plasmo deset dni po posegu

Rezultat napenjanja kože na trebuhu z J PLasmo 14 dni po posegu:

 

Kako poteka poseg pomlajevanja kože na obrazu z J Plasmo, si lahko ogledate tukaj:

 

Rezultat pomlajevanja kože in odstranjevanja gub na obrazu z J Plasmo

 

Rezultat pomlajevanja kože in odstranjevanja gub na obrazu z J Plasmo

 

Rezultat pomlajevanja kože in odstranjevanja gub na obrazu z J Plasmo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam