fbpx

Jane Fonda: »Za svoj videz se ne morem zahvaliti dobrim genom!«

Znani

Igralka je odkrito spregovorila o potrebi, da svoj mladostni videz ohrani z lepotnimi posegi.

Igralka, ki je dopolnila 80 let, je priznala, da je imela lepotne popravke. »Dovolj mi je bilo, da sem bila ves čas videti utrujena,« je povedala.

Čeprav ni dvoma, da Jane pri svojih 80. letih videti fenomenalno, je oskarjevka in aktivistka, ki je skozi življenje zgradila zavidajoč fitnes imperij, je priznala, da se za svoj videz ne more zahvaliti le dobrim genom, kot so mnogi mislili.

Jane Fonda v 80-ih letih, ko je bila kraljica aerobike.

»Vesela sem, da sem za svoja leta dobro videti, vendar sem bila na lepotnih operacijah,« je priznala igralka v novem dokumentarcu Five Acts, ki spremlja njeno življenje.

»O tem ne želim lagati,« je še povedala.

Težko bi Jane skrila lepotne popravke.

V dokumentarnem filmu, ki bo luč sveta ugledal 24. septembra, je igralka priznala, da je imela slabo vest zaradi želje po lepotnih operacijah.

»Po eni strani se sovražim zaradi želje, da spremenim svoj videz samo zato, da bi se bolje počutila,« je dodala. »Želela bi si, da bi bilo drugače. Rada imam stare obraze. Uživam v tem, da se vživim v obraz, obožujem obraz Vanesse Redgrave,« je še dodala slavna oskarjevka.

Jane je priznala, da bi si želela, da bi bila bolj pogumna. »Sem to, kar sem,« je zaključila ter dodala da se zaveda, da napak iz preteklosti ne more spremeniti.

Na kar je še posebej ponosna je, da je obdržala odlično linijo. Še vedno telovadi z enako predanostjo, kot je to počela nekoč, najrajši se ukvarja s pilatesom, čeprav priznava, da vadi v bolj umirjenem tempu.

Poleg vitke linije in mladostnega videza igralka pravi, da ji pomaga tudi pokončna drža.

»Kadar se vzravnam, sem videti popolnoma drugačna,« je dejala Jane in zaključila, da so leta konec koncev samo številka.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam