fbpx

To je 5 novih barv, ki se prelepo kombinirajo z rdečo!

Moda, Novice, Prva stran

Rdeči ‘total look’ in rdeča s črno ali belo nista več zanimivi: zdaj je v trendu kombiniranje rdeče z nepričakovanimi barvami!

Rdeča barva že sama po sebi simbolizira življenjsko moč, strast, ljubezen, ognjevitost in odločnost. To eno najbolj privlačnih, obenem pa razburljivih barv znajo odlično nositi predvsem samozavestne ženske.

Ker je v zadnjih dveh letih postala tako zelo trendovska v modi in priljubljena pri modnih oblikovalcih, smo jo sprejele tudi ženske, ki smo se včasih intenzivnosti te nadvse opazne barve sicer kar nekoliko bale. Kot trdijo modni poznavalci ter stilisti, je rdeča pač – nova črna.

Ta barvna kombinacija (rdeča-bela-črna) je sicer varna, a preživeta in modno ‘out’

Rdečo barvo si po novem želimo povsod: na oblačilih, modnih dodatkih, na čevljih… Nekateri govorijo celo že kar o ‘novi nevtralni barvi’, hm. V slednje sicer nekoliko dvomimo, saj boste v bež ali kamelji barvi od glave do peta (t.i. ‘total look’) najbrž delovale bolj umirjeno (in nevtralno) kot v rdeči od glave do peta, ki bo (hočete ali nočete) privabila veliko pogledov.

Tako se po novem nosi (oziroma kombinira) rdeča barva!

Kaj pa druženje drugih barv z rdečo? Za nepoznavalce zna biti to spolzko področje. Kombinacije z belo ali črno so postale že čisto preveč vsakdanje oziroma ‘mainstream’, zato smo se jih že davno nasitile in si želimo bolj svežih, drznih idej, ki jih lahko ponudi modna igra. In verjemite, da jih zna ter lahko ponudi!

Sedaj je ‘in’ rdeča s pastelno vijolično + svetlo modro

Le zakaj ne bi rdeče uskladile z barvami, ki se na prvi pogled za tak podvig zdijo ‘nemogoče’? Razmislite, primerjajte in preizkusite – zna se zgoditi, da boste nadvse prijetno presenečene. Da si boste lažje predstavljale te nove, trendovske barvne kombinacije za pomlad-poletje 2018, smo se po navdih zatekli v ulični slog oziroma ‘street style’.

Izvrsten primer, kako lahko rdečo kombiniramo v letu 2018

Oglejte si torej, kako to počnejo trendsetterke na ulicah velikih modnih prestolnic. Še same skočite iz cone udobja in predvidljivosti ter rdečo barvo po novem kombinirajte s spodaj naštetimi, da boste zares upravičene do #ootd hashtaga na svojem Instagram profilu in se dokazale svetu kot prave fashioniste!

1. Rdeča + roza barva

2. Rdeča in bež

3. Rdeča s sivo

4. Rdeča + gorčičasto rumena

5. Rdeča in modra

Kaj pa menite ve? Katera kombinacija z ognjeno, strastno in tako zelo modno rdečo se vam je v trenutku najbolj priljubila? Morda celo že imate svojo ‘naj’ kombinacijo, v kateri najraje povežete opazen kos oblačila v rdečem z eno od drugih barv?

 

Foto: Instagram, The Fashion Medley, Vogue.de, Zoe Report, Refinery29


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam