fbpx

Je Brad Pitt novo ljubezen našel v Charlize Theron?

Lifestyle, Odnosi, Tuja scena, Znani

Njuna romanca naj bi se začela okoli božiča in menda gre za prvo ‘resno’ zadevo po ločitvi od Angeline Jolie leta 2016.

Hollywoodski superzvezdniški igralec naj bi se zapletel v razmerje z 12 let mlajšo igralko, ki je za svoje dosežke že dobila oskarja, obenem pa je že dolgo obraz znamke parfumov Dior, tako da niti ne vemo, kdo od njiju je pravzaprav večji ‘ulov’.

Pa vseeno recimo, da je to Brad Pitt, 55-letni šarmer, ki je bil poročen z Jennifer Aniston in je še dokaj sveži ločenec iz razmerja z Angelino Jolie. Charlize (43), prelepa svetlolaska južnoafriškega rodu, sicer pa mati samohranilka dveh posvojenih otrok, naj bi bila nova Bradova simpatija, s katero se dobiva.

Spoznal ju je, zanimivo, Charlizin nekdanji zaročenec Sean Penn, še en težkokategornik hollywoodske filmske industrije. Tisti, ki so par zalotili na skupni pijači, poročajo, da je Charlize pila koktejl z vodko, Brad pa mineralno vodo.

Charlize z nekdanjim zaročencem Seanom Pennom

Kot poročajo tabloidi, naj bi bilo očitno, da je med igralcema kemija in sta se veliko dotikala drug drugega, njuna romanca pa naj bi se začela okoli božiča in menda gre za prvo ‘resno’ zadevo po ločitvi od Joliejeve leta 2016. Igralka naj bi bila opažena že tudi pred igralčevo hišo v Los Felizu blizu Los Angelesa.

Oskarjevka Theron se je razšla z zaročencem Seanom Pennom leto prej. Z Bradom se tako bolj ali manj resno dobivata že mesec dni. Pred njim je bila v zvezi s Keanu Reevesom, Alexandrom Skarsgardom in Ryanom Reynoldsom, oba otroka, ki ju ima, pa je posvojila v času samskega stanu.

Kaj naj porečemo na vse skupaj? Kot prvo, bog požegnaj in naj traja čim dlje. Predvsem Brad še kako potrebuje celjenje srčnih ran po bolečem razghodu z Angelino, pa tudi Charlize kajpak privoščimo srečo.

Upajmo, da bo imel Brad s Charlize več sreče, kot z Angelino

In čeprav so predstavniki za stike z javnostmi tiho na obeh straneh, ne moremo mimo ugotovitve, da je Brad Pitt končno nehal piti alkohol, ki naj bi bil glavni krivec težav v zakonu z Angelino Jolie. Glede na to, da je ves večer na zmenku zdržal ob mineralni vodi, štejemo to za dober znak. Kar se vsega ostalega tiče, pa bo pokazal čas.

D. S.

Foto: Vaaju, Pinterest, Joy, Yahoo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam