Je dojenje svojega partnerja res lahko seksi predigra?

30. oktober 2021

Je dojenje svojega partnerja res lahko seksi predigra?

30. oktober 2021

Saj ni res, pa je. V ZDA predvajajo dokumentarno oddajo z naslovom Breastfeeding My Boyfriend, ki prikazuje življenje parov, ki jih vzburja, če jih partnerica doji.

Osrednji par dokumentarne oddaje Breastfeeding My Boyfriend sta Lana Michaels in njen zaročenec Shawn, ki prikazujeta, kako je odraslo dojenje v zadnjih letih postalo vse bolj priljubljeno in celo erotično početje. Tako kot večini parov v oddaji se tudi njima dojenje zdi “izjemno seksi” in ne vidita nobenega razloga, da bi s tem prenehala. Lani se dojenje celo zdi nekakšna seksi predigra.

V želji, da bi sploh lahko dojila svojega fanta, je začela jemati posebne prehranske dodatke, ki spodbujajo laktacijo. V preteklosti je sicer že dojila svoja dva otroka, a ker se je po koncu dojenja laktacija ustavila, je posegla po kapsulah.

Kot razlog za takšno početje Lana navaja, da je ob dojenju otrok čutila “neizmerno, brezpogojno ljubezen”, zato je to hotela nadaljevati še s partnerjem. “To me je spodbudilo k temu, da sem spet začela proizvajati svoje mleko. Kadar so moje prsi polne mleka, se počutim bolj seksi, bolj samozavestno in bolj ženstveno,” je dodala.

Tudi Shawn je priznal, da ga to močno vzburja; to je prvič začutil, ko jo je opazoval pri nosečnosti. Par zdaj celo snema videe, kako Lana doji Shawna, imata lastno spletno stran, ki pa je na voljo samo odraslim naročnikom.

“Ljudje želijo videti, kako sesam lastno bradavico”

Podobno počne še en par, prikazan v dokumentarcu, ki snema domače pornografske posnetke z odraslim dojenjem, neka ženska, ki so jo predstavili zgolj z njenim psevdonimom “Milky Mummy” pa je razložila, da je zavoljo laktacije zgradila uspešen posel. Na svojih platformah deli videe, kako si iz prsi iztiska mleko, vse na željo svoje velike baze oboževalcev.

“Morda se to komu zdi čudno, da služim na račun tega, da si iz prsi iztiskam mleko, a za tri ure dela sem zaslužila 30 tisoč dolarjev,” je razkrila in še dodala, da ves čas prejema želje za snemanje videov o laktaciji. “Ljudje želijo videti, kako pijem lastno mleko ali kako sesam lastno bradavico.”

Zvezdnik Riverdala si ženino mleko daje v kavo

Ko smo že ravno pri pitju človeškega mleka – to počne tudi znani igralec, zvezdnik priljubljene serije Riverdale, KJ Apa. Ta je šokiral s posnetkom na Instagramu, na katerem je pokazal, da si v kavo vlije mleko, iztisnjejo iz dojke njegove izbranke Clare Berry, s katero sta pretekli mesec dobila sina.

Na posnetku je videti, kako si iz flaške v kavo natoči nekaj mleka in naredi požirek. Ob posnetku je zapisal: “Moja žena je mlečna mašina in obožujem to.”

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic