fbpx

Je Kim Kardashian tokrat pretiravala? Njena hči se je pohvalila s piercingom …

Znani

Letos je je Kim zaradi svojih otrok že znašla pod plazom kritik, saj je enoletno hči Chichago učila hoje v visokih petkah, zdaj pa se zdi, da je res pretiravala.

Na rojstnodnevni zabavi Kimine babice, Mary jo Campbell je slavna starleta objavila fotografijo s hčerko North, kjer se vidi, da ima deklica v nosu piercing.

Pred štirimi meseci je 38-letna Kim objavila video, v katerem je takrat enoletna Chichago pomerjala čevlje in se po hiši sprehajala s torbicami. Kim jo je ujela v kamero, ko je malčica ponosno stopicala v čevljih s podpisom Christiana Louboutina.

Da se slavna starleta požvižga na dežurne kritike, je dokazala že pred tem, saj svoje otroke zelo rada medijsko izpostavlja na družbenih omrežjih, zaradi česar je pogosto v zobeh javnosti.

Kritiki niso ostali tiho, ko je na Instagramu objavila fotografijo hčerke North, ki ji je s pomočjo fotošopa zmanjšala trebušček. Kim se je branila, da ji vse podtikajo.

Pred kratkim se je na praznovanju 85. rojstnega dne svoje babice slavna starleta ponovno pohvalila s fotografijo, na kateri pozira s hčerko, ki jo na nosu krasi piercing. Po plazu kritik pa je kmalu dodala še eno fotografijo, s katero je razkrila, da je bil uhanček pravzaprav lažen.

Foto. Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam