Je konec modne ere Carrie Bradshaw? Slavna ikona nas ne navdihuje več.

28. maj 2024

Je konec modne ere Carrie Bradshaw? Slavna ikona nas ne navdihuje več.

28. maj 2024
Foto: Profimedia

Carrie Bradshaw, ki jo že od leta 1998 upodablja igralka Sarah Jessica Parker, je več kot dve desetletji veljala za pravo modno ikono, a kot kaže je prišel njen konec.

Oboževalci serije Seks v mestu vedo, kakšno pomembno vlogo je v seriji odigrala Carriejina garderoba, ki so jo zaznamovale premišljene in na trenutke dih jemajoče kreacije. Ljubezen do mode je prenesla tudi v serijo In kot bi mignil …, nadaljevanje kultnega Seksa v mestu, za katero trenutno snemajo že 3. sezono.

A sodeč po fotografijah s snemanja v New Yorku je kot kaže napočil konec modne ere Carrie Bradshaw. Pravzaprav se je konec začel že s 1. sezono, so izpostavili nekateri oboževalci.

Carriejina garderoba postaja vse bolj čudaška, zato ni nič čudnega, da prejema več kritik kot pohval. Sarah Jessica Parker je bila pred kratkim denimo opažena v prosojni obleki z všitimi vrtnicami in v vintage črtasti obleki z ogromnim karirastim klobukom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

“Definitivno preveč,” se glasi ena kritika pod objavo na Instagram profilu @everyoutfitonsatc, druga pa: “To ni Carriejin stil … To so smeti.”

Tudi mi smo oktobra 2022 poročali o vprašljivi Carriejini opravi, ko je nosila siv delavski kombinezon in sandale z visoko peto, zraven pa pestovala torbico v obliki goloba.

Foto: Profimedia

Nekateri zaton prepoznavnega Carriejinega stila, ki so ga sicer zaznamovali drzni, a premišljeni kosi, pripisujejo odsotnosti glavne stilistke pri Seksu v mestu, Patricie Field. Pri seriji In kot bi mignil … sta jo namreč nadomestila Molly Rogers in Danny Santiago, ki pa očitno nista dosegla Patricijinega nivoja.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic