fbpx

Je Kylie Jenner nadomestna mati otroka, ki se je rodil Kim in Kanyeu West?

Dogodki, Instaintervju, Izpostavljeno, Lifestyle, Novice, Odnosi, Prva stran, Style Mama, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Teorija zarote ali … ?

Slavna  resničnostna zvezdnica Kim Kardashian in njen mož, znani reper, maneken in oboževalec mode Kanye West, sta že tretjič okusila radosti starševstva. V tretje je šlo s pomočjo t.i. ‘surogat’ oziroma nadomestne matere! To je 37-letna Kim Kardashian West že potrdila na svoji uradni spletni strani ter na svojem Instagramu.

Med oboževalci klana Jenner-Kardashian in njihovih partnerskih priveskov pa se je že rodila teorija, da je bila v resnici noseča Kylie, najmlajša sestra ‘resničnostnega’ klana Kardashian-Jenner, ki je ‘prevzela breme nosečnosti za starejšo sestro.

Kylie Jenner je vsekakor bila videti noseča

Kim K. West je na svoj Insta profil že pred prihodom tretjega otroka na svet delila sliko, pod katero je napisala “Mati treh otrok” in prejela pod fotografijo na kupe čestitk ter dobrih želja svojih oboževalcev.

Happy Holidays

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Dojenček se je rodil 15. januarja letos, otrok je deklica in zanjo starša še nista izbrala imena. Takoj so začele krožiti zgodbe, da so Kylie Jenner minuli petek sprejeli na ginekološko kliniko s popadki, čeprav sploh ni nikomur govorila, da je noseča. No, res pa je tudi, da Kylie v javnosti zadnje mesece nihče ni videl. Le koliko resnice premore ta zanimiva ‘teorija zarote’?

so… the Holiday Collection launches today ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Začelo se je s komentarjem na Facebook strani, ki se imenuje The Morning Breathers, na njej je eden od članov objavil posnetek zaslona, na katerem si dopisuje s svojim prijateljem, ki dela v bolnišnici, v katero naj bi sprejeli Kylie Jenner. Nekateri, ki so se poglobili v ta primer, si zdaj razbijajo glavo z vprašanjem, če ni bila prav Kylie nadomestna mati tretjemu otroku zakoncev Kim in Kanye.

Kakorkoli, verjamemo lahko, da nam, javnosti, tudi tokrat nič ne bo ostalo prikrito, niti prizaneseno s podrobnostmi nadomestne nosečnosti – te kraljice resničnostnega šova namreč še same rade kar se da hitro izklepetajo vse sočne detajle.

 

Foto: Pinterest, Instagram, The Kardashians


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam