fbpx

Je Meghan Markle že rodila v tajnosti?

Znani

Vojvoda in vojvodinja Sussex sta pred dnevi objavila novico, da bosta vse podrobnosti o rojstvu njunega prvorojenca zadržala v tajnosti in da bo javnost obveščena šele po tem, ko bo družina v miru proslavila rojstvo.

Britanski mediji so začeli ugibati, ali je je otrok že rodil, glede na dejstvo, da je Meghan odšla na porodniški dopust že 20. marca.

“Vojvoda in vojvodinja Sussex se zahvaljujeta za vse lepe želje in čestitke, ki sta jih prejela do zdaj in se pripravljata na rojstvo svojega prvega otroka. Vojvoda in vojvodinja sta se odločila, da bo celotno dogajanje okoli rojstva zasebne narave. Javnost bo obveščena o rojstvu, ko ga bo proslavila ožja družina,” sta zapisala Meghan in Harry, številni pa so to razumeli kot znak, da se je otrok že rodil, piše Express.

Glede na to, da je Meghan na porodniškem dopustu že mesec dni, ni nemogoče, da se otrok ne bi že rodil. Govorice je še dodatno začinil prihod Meghaninega prijatelja Daniela Martina (ki bo po vsej verjetnosti otrokov boter) v London.

Par je odprl tudi svoj Instagramov profil, na katerem bo zelo verjetno objavil prve otrokove fotografije.

Foto: AP Photo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam