fbpx

Je Melania Trump pretiravala z božično okrasitvijo Bele hiše?

Znani

Melania Trump je tokratno božično okrasitev predsedniške rezidence poimenovala ‘Ameriški zakladi’, na družbenih omrežjih pa je objavila še svoj sprehod med bogato dekoracijo.

Prva dama ZDA je kar sama prišla na zamisel, kako naj bo za praznični december in vstop v novo leto okrašena Bela hiša! Čeprav gre za praznike, ki že kar samoumevno vključujejo množico bleščečih dodatkov in okraskov, pa je Melania Trump šla še dlje, veliko dlje. Kot bi na kratko in jedrnato povzeli Američani: “Over the top”, preko vsake mere!

Razkošna razsvetljava, veliko število božičnih drevesc in novoletnih jelk bo to leto pospremilo praznično vzdušje v Beli hiši. Kaj je na to porekel Donald Trump, njen mož? Ne vemo, zdi pa se, da se z okraševanjem predsedniške rezidence ob množici resnejših državniških dolžnosti ni imel časa ubadati, zato je to opravilo prepustil kar Melaniji.

Melania Trump je božično okrasitev rezidence ameriškega predsedniškega para in njune družine poimenovala Ameriški zakladi (v izvirniku ‘American Treasures’). Med tematskimi postavitvami izstopajo drevesa, ki so jih posekale družine ameriških vojakov, padlih v ‘boju za domovino’, ter okrašene police nad kaminom, ki prikazujejo mestne panorame New Yorka, St. Louisa, Chicaga in San Francisca.

Del praznične okrasitve v rezidenci zavzema tudi tradicionalna božična ‘hišica’, izdelana iz sladkega lecta, prav tako nam v oči pade novoletna jelka, ki meri v višino kar 5,5 metra in jo krasijo modri trakovi z zlatimi detajli, na njih so izpisana imena vseh 50 zveznih držav ZDA.

Prva dama ZDA je na družbenih omrežjih objavila tudi video posnetek, na katerem vidimo, kako se sprehaja med postavljenimi prazničnimi dekoracijami, krasi jih slogan njene dobrodelne kampanje ‘Be Best’ (Bodi najboljši) v korist otrok, slogan je obenem vodilni motiv številnih posameznih okraskov v interierju Bele hiše.

 

D. S.

Foto: Instagram, Profimedia, Enid News & Eagle


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam