fbpx

Je to najbolj trendovski koledar za 2018?

Dekor, Izbor urednice, Lifestyle, Novice, PR novica, Prva stran

Kolekcija 12 unikatnih umetniških del, ki jih je možno uporabljati kot koledar.

V prazničnem času so v Goat Story predstavili ekskluzivni projekt, ki združuje strast do kave in umetnosti. Predstavljamo vam COFFEE ART CALENDAR 2018.

COFFEE ART CALENDAR 2018 je edinstven umetniški koledar, ki od januarja do decembra razkriva zgodbo kave, od zrna do skodelice in še dlje, navdih pa jemlje iz mitologije kave, pravične pridelave in trgovine, raziskuje pa tudi socialne poglede na kavo in učinek, ki ga ima ta aromatični napitek na dušo in telo.

Vsak mesec je zaznamovan s tematiko, ki je tesno povezana s kavo. Januarja se začne s kavnim zrnom, decembra se konča z evolucijo kave. Zgodbo pripoveduje 12 mladih mednarodnih umetnikov, ki so vsak prispevali svoj edinstven pogled na kavo in seveda tudi svoj unikatni umetniški stil. Tako je nastala kolekcija 12 unikatnih umetniških del, ki jih je možno uporabljati kot koledar, vsak list pa je lahko posebej uporabljen kot ločeno umetniško delo, v vsakem primeru pa bo koledar izjemna popestritev vsake kuhinje, dnevne sobe, pisarne ali kavarne.

Z nakupom koledarja COFFEE ART CALENDAR 2018 ne boste le prejeli 12 unikatnih umetniških del, združenih v uporabno celoto, temveč boste pomagali podpreti mlade umetnike, ki so sodelovali pri projektu.

Umetniki, ki so sodelovali pri CoffeeArt Calendar 2018 so: Anja Sušanj, Nicola Kloosterman, Tom Abbiss Smith, Chloe Joyce, Amber Vittoria, Lucas Levitan, Yi Xiao Chen, Dola Sun, Geffen Refaeli, Dawid Ryski, Daehyun Kim in Anja Šlibar.

Več si lahko preberete na bloguYouTube video prispevku in spletni strani, kjer ga lahko tudi naročite.

 

Foto: Jaka Birsa


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam