fbpx

To je nova figa v laseh, ki je že obnorela slavne ženske!

Lasje, Lepota, Lifestyle, Nega telesa, Novice, Prva stran, trend, Zanimivosti

Speta nizko na zatilju, postavljena asimetrično in razmršena – ‘banana’ figa je ‘it’ frizura letošnje jeseni!

Francozinje na splošno slovijo kot punce, ki imajo rade ležeren slog, ko gre za pričesko, pa prisegajo na skuštrane lase, ki so nalašč nekoliko nedodelani ter samo navidezno neurejeni. Prav to jim daje poseben šik. Niso pa edine, saj je nov trend na področju pričesk osvojil tudi številne slavne zvezdnice iz Hollywooda in prav te so s svojimi podobami na rdečih preprogah zaslužne za novo manijo oziroma nov trend pri frizurah.

Gre za pričesko, ki jo lahko oblikujete v manj kot treh minutah, zato jo boste gotovo tudi same vzljubile, seveda pod pogojem, da imate dovolj dolge lase za ta podvig, torej za spenjanje v razmršeno figo. Za razliko od urejene fige, kakršno dosežemo s pomočjo obroča, nogavice in zavezovanja in je bila priljubljena v prejšnjih sezonah, je tokrat v ospredju resnično naraven videz, ki laska vsaki ženski.

Carrie Underwood je srčkana z novo trendovsko pričesko

Tako imenovana ‘banana bun’ oziroma banana figa je preprosta in učinkovita. Menda, tako trdijo poznavalci, naj bi trend prve začele kar šik Parižanke, ki so iskale pričesko, ki bo videti kul in bo obenem praktična. Če razmršite (predhodno kajpak oprane in sveže lase) ter jih spnete v banana figo, katere značilnost je, da se nosi nizko na zatilju, boste dosegle tisti tako želeni francoski šik in seksi videz.

Posebnost te nove trendi pričeske je še ta, da jo skorajda morate nositi asimetrično, se pravi, naj bo nagnjena bolj na desno ali levo, odvisno od simetrije vašega obraza. Lase preprosto potegnete z rokami proč od obraza, nazaj in jih zavijete v krog ali banano, ali kakorkoli vam že uspe narediti nizko nameščeno razmršeno figo.

Jennifer Lawrence obvlada!

Figo le še spnete s pomočjo gumice in lasnic oziroma špang, to pa naredite brez zatezanja las, ključ je namreč v sproščenem videzu, kot da se za pričesko sploh niste trudile in ste jo naredile povsem mimogrede, ko ste hitele od doma.

Da bo videz še bolj sproščen ter trendovski, neubogljive lase, ki štrlijo ven iz fige, preprosto pustite, da vam padejo ob obrazu ali kamorkoli že. Lepe zvezdnice, ki so ta trend posvojile, so dober dokaz, da bo banana figa postala nova ‘it’ pričeska jeseni 2017!

Foto: Elle, All Things Hair, Hello Fashion, Glamour, Style Bistro


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam