fbpx

Je to novo Bondovo dekle?

Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Katera igralka bi bila za vas najboljša za novo Bondovo dekle?

Čeprav se Daniel Craig uradno še ni odpovedal pogodbi, ki ga veže za lik enega izmed najbolj znanih tajnih agentov na svetu, 007, še že nekaj časa ugiba, kdo ga bo nasledil. Verjetno je samo še vprašanje časa, ko bomo izvedeli, kdo ga bo zamenjal v vlogi Bonda. V uredništvu sicer navijamo za Idrisa Elbo, tuja pa nam ni niti zamisel, da bi dobili žensko tajno agentko. Na stavnicah pa je že nekaj časa jasno, kdo naj bi bila novo Bondovo dekle in naslednica množice privlačnih igralk, ki so upodobile Bondove partnerke in ljubimke.

Privlačna Margot Robbie prepričljivo vodi na stavnicah kot novo Bondovo dekle. Zvezda filma The Wolf from Wall Street vodi pred Paddy Power, Emily Blunt, Emily Ratajkowski in Emmo Watson, saj so stave v njeno korist kar 40/1, da bo prav ona igrala ob Bondu.

Margot-Robbie
Novica pa je presenetila marsikoga, saj kljub svojemu zapeljivemu videzu, v zadnjem času ni v središču zanimanja, kar lahko prepisujemo njenim malce slabšim zadnjim filmov Suicide Squad in The Legend of Tarzan.

Z gotovostjo pa lahko trdimo, da bomo na uradne izjave čakali še kar nekaj časa, saj je najnovejši Bondov film napovedan za leto 2018.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam