fbpx

Je obraz Belle Hadid čisto zares brez lepotnih posegov?

Lepota, Novice, Znani

Opravljivi časopisi so naredili primerjavo slavne manekenke pred osmimi leti in sedaj: njihova ugotovitev je, da se Bella ni polepšala samo zato, ker je iz otroka-najstnice dozorela v mlado žensko…

Plastična kirurgija je lahko nadvse učinkovit poseg za izboljšanje videza, sploh v zmernih količinah, enako pa velja za razna polnila ozirome fillerje in botoks, s katerimi se dandanes pomlajujejo obrazi. Za marsikatero od južnomaeriških lepotic in manekenk se govori, da naj bi v iskanju popolnosti ‘šle pod nož’.

Podobno se ugiba za eno od najbolj priljubljenih deklet iz sodobnega sveta modelinga. Bella Hadid na ta opažanja in pripombe medijev vztrajno odgovarja, da je njen obraz povsem naraven in da si še nikoli ni privoščila lepotnih posegov.

Pravzaprav bi se nam res zdelo kar normalno, da 21-letno dekle (oktobra bo praznovala 22. rojstni dan) še nikoli ni imelo lepotnih posegov in si te hrani za recimo po 40. letu, ko bodo opazne prve gubice in povešanje kože zaradi izgube kolagena in elastina.

Na dobrodelni prireditvi Andreja Agassija, oktobra 2010

Pa vseeno… Medijem obraz Belle Hadid, leto dni mlajše od prav tako slavne Gigi Hadid, ki se enako kot njena sestra ukvarja z manekenstvom in velja za ‘it’ dekle družabne scene, ne da miru. Primerjajo fotografije iz njenih različnih obdobij in trdijo, da si je Bella ‘gotovo dala nekaj spremeniti’.

V New Yorku aprila 2015 po modni reviji Ralpha Laurena

V Metropolitanskem muzeju sodobne umetnosti, New York, maja 2015

Kakorkoli že obrnemo, iskrenost očitno ni več v modi, saj so plastične operacije zanikale tudi druge mlade zvezdnice, denimo Kylie in Kendall Jenner, ki sta več kot očitno spremenjeni oziroma sta svoj videz ‘pozitivno nadgradili’ s pomočjo lepotnega kirurga.

Bella v Cannesu, leta 2017

Ni težko najti vzporednic v naši majhni Sloveniji, kjer prav tako kot v ZDA obstajajo znane ženske, ki so se spremenile s pomočjo kirurškega noža in ves čas hodijo na različne estetske posege, a te zanikajo, kot da bi šlo za umazano skrivnost.

Nagrade CFDA, maj 2017

Na gala večerji za znamko Bvlgari, junija letos

V več medijih smo zato zadnje čase zasledili Belline fotografije v razponu zadnjih 8 let in mnogi trdijo, da ta njen razvoj iz najstnice v mladenko ni bil povsem naraven, oziroma da se je Bella polepšala tudi umetno, ne le po zaslugi genetskih danosti Matere narave. Ste tudi vi teh misli?

 

D. S.

Foto: Elle.rs, Profimedia, Hawtcelebs, Twitter, BeautyEditor


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam