fbpx

To je resnična ruska pravljica: od sirote in dilerke droge do slavne ikone stila!

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Odnosi, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Nekatere žalostne zgodbe imajo srečen konec, ko prijaha (oziroma pripelje mimo) princ na konju – oziroma v luksuznem avtomobilu.

Ruska manekenka je pri 35-ih letih doživela več, kot mnogi smrtniki. Živela je v rodni Sibiriji na robu revščine s svojimi starši, ko se je pri 16-ih naivno zaljubila v precej starejšega moškega, ki je njeno zaljubljenost in nespamet izkoristil, da je iz nje naredil preprodajalko trdih drog v nočnih klubih. Ko so jo ujeli in zaprli, se je s tožilcem pogodila na nižjo kazen v zameno, da izda svoje sodelavce in policija je tako razbila verigo preprodajalcev ter ujela glavnega dilerja.

Mlada lepotica – to je kajpak Elena Perminova – je vseeno končala na zatožni klopi, statusa zaščitene priče ji niso dali, obsodili pa so jo na šest let zapora. In tedaj se je prikazal njen rešitelj, ki ga je ganila zgodba mlade in predvsem zelo lepe naivke – to je bil ruski milijarder Aleksander Lebedev, obenem tudi agent KGB.

Kot v pogrošnem ljubezenskem romanu je Lebedev prihitel mladi plavolaski na pomoč, dosegel, da so jo pogojno spustili na prostost in se v času, ko se je boril za njene pravice pri državnih oblasteh, kajpak zaljubil v 27 let mlajšo lepotico…

Kmalu zatem sta Elena in Aleksander postala par. “On je moj rešitelj, moj angel varuh,” hvaležno ponavlja Elena in ne brez razloga: v zaporu bi gotovo kaj hitro padla pod kroglo maščevanja iz pištole tistih, ki jih je ‘zašpecala’ ali končala z zanko okoli vratu.

Takoj, ko je zaradi Aleksandra postala del elite, se je Elena Perminova začela ukvarjati z modelingom, slikala se je za revijo Playboy, ter hodila v oblekah znanih kreatorjev na pistih tednov mode. Že pri 24-ih se je ta srečnica, ki je do 16. leta stradala, sedaj pa je bila obdana z največjim bogastvom ter udobjem, ‘upokojila’ ter postala samo mati in gospodinja. Še naprej obožuje modo, da ji ni dolgčas, pa se ukvarja z dobrodelnostjo.

Z možem bogatašem, njenim princem na belem konju, sta starša treh otrok (Nikita Lebedev, Arina Lebedeva, Egor Lebedev), vmes pa je Elena diplomirala na državni moskovski fakulteti. Sčasoma želi postati desna roka pri poslih svojega moža.

“Nisva tipičen par, ne marava jaht in klubov. Šla sva na potovanje v Mongolijo, kjer sva spala v šotoru in si prala obleko v reki,” pokaže svoje skromno poreklo ta ikona stila, ki pa kajpak obožuuuuujeeee nakupovanje. “Rada podpiram predvsem manj znane ali neuveljavljene, obetavne modne oblikovalce.”

Čeprav sta trenutno nastanjena v luksuznem londonskem stanovanju, je njeno srce in tudi Aleksandrovo najbrž, še vedno v Moskvi, kjer sta imela precej preprost način življenja.

“Najbolj sva uživala v kopanju lukenj na zmrznjeni reki in lovljenju rib!” trdi Elena.

Elena je že nekaj let ikona stila, ki jo občuduje ves svet, seveda pa njenemu tekočemu računu le malokdo lahko sledi. Stil te predane fashionistke je eleganten, pogosto si nadane tudi razkošne obleke za gala prireditve, rada pa je čim bolj naravna, še posebej, ko gre za ličenje in pričesko.

 

Foto: YouTube, Big Brown Eyes, Vogue, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam